ایسنا/البرز معاون اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان البرز گفت: از سال ۹۶ تا کنون بیش از ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات در حوزه مشاغل خانگی استان توزیع شده که در شرایط اقتصادی کنونی مبلغ قابل توجهی است.
ابراهیم شادمهر روز سه شنبه دوم دی ماه در کارگروه علمی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی البرز اظهار کرد: در مدت کمی که از آغاز طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در البرز میگذرد اتفاقات خوبی افتاده و شاهد بازخوردهای مثبتی بودهایم.
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: با توجه به اینکه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با اشتغالزایی سروکار دارد، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواه ناخواه با آن درگیر است و هر چند در فرایند اجرای آن دخالتی ندارد ولی در سیاست گذاری نقش پررنگی ایفا می کند.
وی افزود: دبیرخانه طرح توسعه مشاغل خانگی در جهاد دانشگاهی مستقر است و همه دستگاههای درگیر با این طرح باید با جهاد دانشگاهی همکاری و هماهنگی لازم را داشته باشند تا با عامل و هم افزایی بتوانیم نتیجه دلخواه را کسب کنیم.
وی با اشاره به یکی از آسیب های اجرای طرح های مشاغل خانگی توضیح داد: بسیاری از کسانی که پیش از این در قالب طرحهای مساغل خانگی از تسهیلات بانکی استفاده کرده اند در حال حاضر فعال نیستند و ما در اجرای طرح توسعه ملی مشاغل خانگی به دنبال راهی هستیم که این تجربیات تکرار نشود.
وی توضیح داد: با توجه به اینکه امکان وجود ندارد که برای هر یک از افرادی که از این تسهیلات استفاده می کنند ناظری در نظر گرفته شود، باید در اجرای این طرح به گونه ای پیش برویم که متقاضی اینقدر توانمند شود و به حدی احساس نیاز پیدا کند که فعالیت خود را به پایداری برساند.
شادمهر اضافه کرد: شاید در رشته های هنری که فرد با علاقه و ذوق حرفه ای را می آموزد این آسیب کمتر باشد ولی در سایر رسته های مشاغل خانگی این آسیب وجود دارد.
وی تاکید کرد: از سال ۹۶ تا کنون بیش از ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات در حوزه مشاغل خانگی استان توزیع شده که در شرایط اقتصادی کنونی مبلغ قابل توجهی است.
معاون اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان البرز با بیان اینکه فرایند صدور مجوز مشاغل دیگر به شکل سنتی انجام نمی شود، ادامه داد: فرایند صدور مجوز برای مشاغل خانگی بسیار تسهیل شده و به صورت الکترونیکی انجام میشود و دیگر شاهد اتلاف وقت متقاضین نیستیم.
وی گفت: کسانی که برای اخذ مجوز و دریافت تسهیلات اقدام می کنند باید فرصت پیش روی خود را مغتنم بشمارند و شغلی که ایجاد کرده اند را به مرحله ثبات و توسعه برسانند.
انتهای پیام
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷