ایسنا/البرز رئیس جهاد دانشگاهی البرز گفت: بدون شک اگر متقاضیان کسب و کارهای خانگی برای یادگیری و کسب مهارتهای لازم در این حوزه وقت بگذارند و حرکت در مسیر صحیح بازاریابی و دستیابی به بازار را از ابتدا سرلوحه فعالیتهای خود قرار دهند، آورده مالی مناسبی کسب میکنند.
احمدرضا فیروزی روز یکشنبه ۲۱ دی ماه در حاشیه بازدید از دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی البرز، با اشاره به ظرفیتهای استان در حوزه مشاغل خانگی اظهار کرد: با اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به دنبال آن هستیم که زنجیره خدمات رسانی مطلوب به کسانی که متقاضی راه اندازی کسب و کارهای کوچک هستند تکمیل شود.
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: اغلب افرادی که وارد حوزه مشاغل خانگی می شوند، انتظار حمایت مالی و اخذ تسهیلات بانکی دارند ولی واقعیت آن است که مهمتر از این موضوع، مهارت آموزی و آموزش و تیمسازی است که اگر راهبری لازم صورت گیرد منابع مالی مورد نیاز نیز تأمین میشود.
وی توضیح داد: بدون شک اگر متقاضیان کسب و کارهای خانگی برای یادگیری و کسب مهارتهای لازم در این حوزه وقت بگذارند و حرکت در مسیر صحیح بازاریابی و دستیابی به بازار را از ابتدا سرلوحه فعالیتهای خود قرار دهند، آورده مالی مناسبی کسب میکنند.
این مسئول اضافه کرد: در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی بستر لازم برای مهارت آموزی متقاضیان فراهم شده و این افراد بر اساس استعدادسنجیهایی که صورت میگیرد در حوزه مورد نظر خود آموزش می بینند.
فیروزی تاکید کرد: بخشی از این آموزشها با نگاه تخصصی و مهارتی پیشرانانی که در استان شناسایی شده اند انجام می شود چون پیشرانان حوزه مشاغل خانگی بر حسب سالها فعالیت و اتصال به بازار، با نگاه آسیب شناسانه و استانداردهایی که دارند می توانند علاقه مندان راه اندازی کسب و کارهای خانگی را راهبری کنند.
رئیس جهاد دانشگاهی البرز با اشاره به اینکه تعامل شهرداری کرج برای اجرای موفق طرح ملی توسعه مشاغل خانگی مناسب بوده، گفت: با معرفی بازارچه سیب از سوی شهرداری به عنوان بخش نمایشگاهی و عرضه مستقیم تولیدات حوزه مشاغل خانگی می توان به تسهیل در اتصال به بازار کسانی که کسب و کار خود را شروع کرده اند امیدوار بود.
فیروزی ادامه داد: این بازارچهها زنجیره خدمات در حوزه مشاغل خانگی را تکمیل میکند و در کنار آموزشها و مشاورههایی که صورت میگیرد، بستر لازم برای اتصال به بازار نیز فراهم میگردد.
وی افزود: امیدواریم تعامل بین شهرداری و جهاد دانشگاهی در اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی راهگشای حل مشکلات و تسهیل در فعالیت علاقه مندان این حوزه باشد.
گفتنی است؛ طرح توسعه مشاغل خانگی به عنوان یک طرح ملی با مدیریت و کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری جهاد دانشگاهی به عنوان مجری طرح در سراسر کشور در حال انجام است.
انتهای پیام
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷