اخبار

با تاکید بر بهره مندی از عوامل موفقیت زنان کارآفرین؛ وبینار "زنان موفق در عصر تحریم" در استان مرکزی برگزار شد

مرکزي

۱۳۹۹/۱۰/۲۴

متن کامل خبر

 

وبینار زنان موفق در عصر تحریم با حضور تعدادی از پیشرانان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
 

ایسنا/مرکزی مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی گفت: ابتکار عملی که توسط زنان موفق صورت گرفته و توانسته اند ضمن حفظ کسب و کار خود در دوران تحریم، اشتغال سایر افراد زیرمجموعه شان را نیز حفظ کنند بسیار ارزنده و مایه افتخار است و این تجربیات باید به اشتراک گذاشته شود تا سایرین نیز در این مسیر تقویت شده و موفق باشند.


زهرا کسایی پور در وبینار زنان موفق در عصر تحریم که با حضور تعدادی از پیشرانان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در جهاد دانشگاهی اراک برگزار شد، اظهار کرد: بدنبال شیوع بیماری کرونا و مشکلاتی که در پی آن ایجاد شد، بساری از مسائل از جمله مسائل اقتصادی تحت تاثیر قرار گرفت و طبق برآوردهایی که انجام شده در این میان مشاغل زنان آسیب بیشتری دیدند.


وی با بیان اینکه برخی بانوان توانستند در این شرایط کسب و کار خود را حفظ کنند، اظهار کرد: برخی بانوان موفق توانستند با روش های منحصر به فرد و پویایی و با تکیه بر تجربه، راهکارهایی را به کار گرفته و کسب و کار خود را از این بحران جهانی عبور داده و توانمندی خود را به روش های مطلوبی را عرضه کنند.


کسایی پور بر لزوم به اشتراک گذاری این نمونه های موفق با دیگر بانوانی که در حوزه مشاغل خانگی فعال هستند یا دچار مشکلاتی در عرصه تولید و بازاریابی هستند، تاکید کرد و گفت: امید است انگیزه هایی که عامل موفقیت این بانوان در روزگار فعلی بوده به خوبی تبیین شود و پیشرانان طرح های توسعه مشاغل خانگی و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار بتوانند راهگشای دیگر بانوان در این عرصه باشند.


وی با بیان اینکه کرونا جز آسیب زدن به سلامت جسمی، روحی و فکری افراد، به پیچیده شدن بخش اقتصادی منجر شده است، گفت: ابتکار عملی که توسط زنان موفق صورت گرفته و توانسته اند ضمن حفظ کسب و کار خود در دوران تحریم، اشتغال سایر افراد زیرمجموعه شان را نیز حفظ کنند بسیار ارزنده و مایه افتخار است و این تجربیات باید به اشتراک گذاشته شود تا سایرین نیز در این مسیر تقویت شده و موفق باشند.


کسایی پور تاکید کرد: جهاد دانشگاهی همواره در حوزه های مختلف فعال بوده و استان از تلاش های علمی و عملیاتی این نهاد بهره برده است.


مسعود شهرجردی رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی نیز در این جلسه ضمن اعلام آمادگی جهت همکاری و کمک به مجموعه استان در مسیر پیشبرد اهداف در حوزه های مختلف، اظهار کرد: با برگزاری چنین جلساتی تلاش می شود که تجربیات کارآفرینان در عصری که با سختی های تحریم و شیوع بیماری کرونا و آسیب هایی که از این ناحیه به اقتصاد وارد می شود روبرو هستیم، توسط دیگر فعالان اقتصادی بکار گرفته شود.
 


وی افزود: در این میان به اشتراک گذاری تجربیات زنان کارآفرین می تواند چراغ راهی برای دیگر بانوانی باشد که به نوعی به عرصه اشتغال بویژه اشتغال خانگی و خرد ورود کرده و نیازمند راهنمایی های بانوان موفق برای پیشبرد کسب و کار خود علیرغم سختی های عصر تحریم هستند.


شهرجردی با بیان اینکه طرح های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و توسعه ملی مشاغل خانگی که توسط وزارت تعاون و تسهیل گری جهاد دانشگاهی اجرایی می شود، گام هایی در مسیر توسعه اقتصادی خانوارها هستند و فعالان این حوزه را در مسیر تولید و بازاریابی و فروش یاری می کنند، اظهار کرد: بانوان بخش مهمی از جامعه هدف این طرح ها هستند و امید است زنان ایران اسلامی همواره الگوی موفقی برای زنان در سراسر دنیا باشند.


شایان ذکر است؛ در این وبینار جمعی از زنان موفق و پیشران طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی به ارائه نظرات خود پرداختند.