اخبار

بازدید نماینده مجلس از کلاس های مشاوره

مازندران

۱۳۹۹/۱۱/۱۲

متن کامل خبر

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران، علی اصغر باقرزاده، نماینده مردم شهرستان‌های بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی، نهم بهمن ماه ۹۹ با حضور در کلاس‌های مشاوره‌ای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی  که از سوی اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان مازندران به مجری‌گری جهاد دانشگاهی در پردیس دانشگاه مازندران برگزار شد، با بیان اینکه دانشگاه‌ها بایداز نسل اول و دوم خارج و به دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم وارد شوند، گفت: دانشگاه‌های نسل دوم، علم محور، نسل سوم با محوریت فناوری و  نسل چهارم با هدف تولید رفاه در دنیا گسترش یافتند.

وی تصریح کرد: با توجه به مشکلات اقتصادی در جامعه کنونی، اگر دانشگاهی به نسل سوم و چهارم ورود پیدا نکند و در همان دانشگاه های نسل اول و دوم باقی بماند، نمی توانیم شاهد اشتغال و رفع مشکلات اقتصادی در جامعه شویم.

نماینده مردم شهرستان های بابلسر و فریدونکنار با ارائه این مطلب که یکی از دغدغه‌های مراجعه‌کنندگان به دفتر نماینده مردم در مجلس که ۶۰ تا ۷۰ درصد آن مسئله اشتغال است، افزود: فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در زمینه‌های مختلف از قبیل مرکز ناباروری، ابن سینا و غیره قابل تحسین است و خوشحالم که شاهد برگزاری دوره های آموزشی در امر مشاغل خانگی از سوی جهاد دانشگاهی که در آن ورود پیدا کرده و در دانشگاه مازندران برگزار شده است، هستم.

باقرزاده با بیان اینکه در دورانی که مردم با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کنند، دانشگاه‌ها باید به اقتصاد و معیشت در قالب محورهای اقتصاد مقاومتی توجه کنند، ادامه داد: جهاد دانشگاهی یک نهاد مقدسی است که همواره در تمامی زمینه‌ها پیشرو بوده و با توجه به اینکه در مقوله اشتغال ورود پیدا کرده است، ما هم از این طرح حمایت می کنیم، این حرکت تا مرحله کنونی بسیار خوب است اما به شرط اینکه در مرحله بعدی هم ورود پیدا کند تا اینکه گام مثبتی در زمینه اشتغال برداشته شود.

مهندس محمدرضا شافعیان رییس جهاددانشگاهی واحد مازندران، حضور نماینده مردم شهرستان های بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی، در این کلاس را به فال نیک گرفت و گفت: خیلی از متولیان امر در حیطه اشتغال در کشور خود متولی این مهم می دانند اما فعالیت چشمگیری در این باره ندارند.

وی با اشاره به اینکه متولیان اشتغال هم اکنون به این نتیجه رسیده‌اند که مقوله اشتغال را به جهاد دانشگاهی تحویل دهند، افزود: جهاد دانشگاهی به دنبال کیفی‌سازی در مشاغل خانگی است تا اینکه این امر بتواند در اقتصاد خانواده موثر واقع شود.

رییس جهاددانشگاهی واحد مازندران با اشاره به اینکه ادارات کل بهزیستی، کمیته‌امداد و سازمان‌های دیگر، همکاران ما در این حوزه هستند تا اشخاصی که در مباحث اشتغال خانگی کارکرد و انگیزه دارند، را هدایت کنند و در این زمینه، مازندران فاز نخست که همان مطالعات طرح بود را به سرانجام رساند و به دنبال آموزش یکهزار و ۲۵۰ متقاضی پیش از عید نوروز ۱۴۰۰ هستیم.

در ادامه محسن طالبی شلیمکی مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در مازندران، گفت: این کلاس‌های مشاوره‌ای طرح توسعه مشاغل خانگی از سوی اداره کار، رفاه و تعاون استان مازندران با اجرای جهاد دانشگاهی واحد مازندران صورت پذیرفت.

وی افزود: این دوره از کلاس‌های مشاوره‌ای با توجه به شیوه‌نامه‌های بهداشتی ستاد کرونا در دوم بهمن ماه ۹۹ در چند نوبت برگزار شد.

طالبی هدف از اجرای این طرح را استعداد سنجی و مشاوره جهت بیان مزایای طرح، اهمیت حضور پیشرانان در طرح، امکان راه‌اندازی کسب و کار مستقل دانست و اظهار کرد: اهمیت مشاغل خانگی، اهمیت اتصال به بازار، اهمیت و نقش پیشران در طرح، ایجاد فروشگاه‌های مجازی، شناسایی و هدایت متقاضیانی که توانایی و استعداد پیشران شدن را دارند نیز از دیگر اهداف این طرح است