به گزارش دبیر خانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی هرمزگان، مدیر کل ورزش و جوانان استان هرمزگان ، معاون امور فرهنگی و جوانان و تیم اجرایی به همراه محمد دلپسند،رئیس جهاد دانشگاهی یک شنبه 12 بهمن ماه با حضور در کلاسهای انلاین طرح ملی توسعه مشاغل خانگی که از سوی اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان هرمزگان به مجریگری جهاد دانشگاهی که در مرکز رشد و نو آوری جهاد دانشگاهی برگزار شد، گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی در جامعه کنونی، اگر دانشگاهی به نسل سوم و چهارم ورود پیدا نکند و در همان دانشگاه های نسل اول و دوم باقی بماند، نمی توانیم شاهد اشتغال و رفع مشکلات اقتصادی در جامعه شویم.
وی افزود: فعالیتهای جهاد دانشگاهی در زمینههای مختلف از قبیل مرکز ناباروری،پژوهش ، نو آوری و غیره قابل تحسین است و خوشحالم که شاهد برگزاری دوره های آموزشی در امر مشاغل خانگی از سوی جهاد دانشگاهی که در آن ورود پیدا کرده و در دانشگاه هرمزگان برگزار شده است، هستم.
امیاری با بیان اینکه در دورانی که مردم با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم میکنند، دانشگاهها باید به اقتصاد و معیشت در قالب محورهای اقتصاد مقاومتی توجه کنند، ادامه داد: جهاد دانشگاهی یک نهاد مقدسی است که همواره در تمامی زمینهها پیشرو بوده و با توجه به اینکه در مقوله اشتغال ورود پیدا کرده است، ما هم از این طرح حمایت می کنیم.
رییس جهاددانشگاهی هرمزگان، حضور مدیر کل ورزش و جوانان استان هرمزگان، در این کلاس را به فال نیک گرفت و گفت: خیلی از متولیان امر در حیطه اشتغال در کشور خود متولی این مهم می دانند اما فعالیت چشمگیری در این باره ندارند.
وی افزود: جهاد دانشگاهی به دنبال کیفیسازی در مشاغل خانگی است تا اینکه این امر بتواند در اقتصاد خانواده موثر واقع شود.
ودر ادامه صدیقه مظفر،مدیر اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی به تشریح طرح ملی توسعه مشاغل خانگی پرداخت و گفت اکنون در فاز دوم طرح ملی مشاغل خانگی هستیم باتوجه به شرایط کرونا برخی از جلسات عمومی به صورت وبینارآنلاین برگزارمیشود.
وی افزود: این دوره از کلاسهای مشاورهای با توجه به شیوهنامههای بهداشتی ستاد کرونا در بهمن ماه ۹۹ در چند نوبت به صورت وبینار آنلاین و پخش زنده برگزار شده است.
مظفر هدف از اجرای این طرح را استعداد سنجی و مشاوره جهت بیان مزایای طرح، اهمیت حضور پیشرانان در طرح، امکان راهاندازی کسب و کار مستقل دانست و اظهار کرد: اهمیت مشاغل خانگی، اهمیت اتصال به بازار، اهمیت و نقش پیشران در طرح، ایجاد فروشگاههای مجازی، شناسایی و هدایت متقاضیانی که توانایی و استعداد پیشران شدن را دارند نیز از دیگر اهداف این طرح است.
انتهای پیام
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷