اخبار

استارت‌اپ روبان فعالیتی نوآورانه در حوزه طراحی لباس بود

قزوين

۱۳۹۹/۱۱/۱۸

متن کامل خبر

دبیر برگزاری رویداد استارت آپ روبان با بیان اینکه رویداد روبان فعالیتی نوآورانه در حوزه طراحی لباس بود، گفت: این رویداد بزرگ با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و با حمایت امور بانوان و خانواده استانداری قزوین و در راستای طرح جامع مشاغل خانگی جهاددانشگاهی برگزار شد.

سعید تاسا دبیر برگزاری رویداد استارت آپ روبان اظهار کرد: امروز در حوزه طراحی لباس ضعف جدی داریم که باید موردتوجه قرار بگیرد برخی از دانشگاه‌ها در این حوزه وارد شدند اما به‌صورت جدی پای‌ کار نیامدند و فعالیت‌هایشان در دانشگاه خلاصه‌شده است این در حالی است که بسیاری از کارآفرینان و فروشندگان حوزه پوشاک از ضعف در طراحی لباس ایرانی و اسلامی گلایه دارند.

وی خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی اشتغال موضوع مهمی است و اغلب جوانان به دنبال کار هستند و شاهد بیکاری جوانان هستیم این در حالی است که با احصاء نیازهای موجود در بازار به‌راحتی می‌توان شغل ایجاد کرد، از طرفی ایجاد اشتغال در حوزه لباس انفرادی نیست و اشتغال به صورت گروهی ایجاد خواهد شد.

دبیر برگزاری رویداد استارت آپ روبان بیان کرد: اگر بر طراحی لباس تمرکز کنیم و با درنظر گرفتن ظرفیت‌های لازم به‌عنوان کار گزین، فاخر و درآمدزا به آن نگاه کنیم می‌توان به آینده این حوزه امید داشت، مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قزوین در این حوزه چندین مقام کشوری به دست آورده است که نشان می‌دهد کیفیت کار  بالا است و اساتید و دانشجویان این مرکز خلاق هستند.

وی اشاره کرد: موضوع طراحی لباس موضوع مهمی است و می‌توان در بخش ملی آن را به یک مطالبه تبدیل کنیم و با بسترسازی فرهنگی موفقیت خوبی می‌توان در این حوزه کسب کرد.

تاسا در خصوص برگزاری رویداد روبان تصریح کرد: این رویداد بزرگ با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و با حمایت امور بانوان و خانواده استانداری قزوین و در راستای طرح جامع مشاغل خانگی جهاددانشگاهی برگزار شد.

وی هدف از برگزاری این رویداد را در راستای ماموریت دانشگاه جامع علمی کاربردی جهت افزایش مهارت و توسعه کار آفرینی و توانمندسازی دانش آموختگان عنوان کرد و گفت: این رویداد در دو بخش طراحی و دوخت لباس مشاغل با محوریت طرح های ایرانی و اسلامی لباس مشاغل و تغییرات پوششی ارگونومی در دوران کرونا برگزار شد.

دبیر برگزاری رویداد استارت آپ روبان افزود: محک زدن ایده ها، وارد شدن به دنیای کسب و کار ، یافتن شرکای تجاری آینده و استفاده بهینه از تجربیات و دانش کارشناسان حاضر در حوزه پوشاک و البسه کار از مزایای برگزاری این رویداد مجازی بود.

تاسا در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی قزوین در سال‌های اخیر تمرکز خود را بر روی تجاری‌سازی قرار داده است، در همین راستا مرکز نوآوری و شتاب‌دهی محصولات با نام «منش» توسط جهاد دانشگاهی قزوین باهدف ایجاد درگاهی برای تعامل نخبگان، مبتکران و متخصصان ایجادشده است، این مرکز مشاوره‌های بازاریابی ارائه می‌دهد و در بخش‌های مختلف تعامل ایجاد می‌کند.

وی متذکر شد: در سال‌های اخیر بسیار شاهدیم که تولید علم اتفاق می‌افتد اما تجاری‌سازی به میزان کافی وجود ندارد، در این میان جهاد دانشگاهی می‌تواند به‌عنوان نهادی واسطه‌ای و توسعه‌ای ورود پیدا کند، درزمینهٔ مشاغل خانگی نیز جهاد دانشگاهی به مدت ۴ سال است که ورود پیداکرده است اما طرح امسال نسبت به سال‌های گذشته متفاوت‌ است.

دبیر برگزاری رویداد استارت آپ روبان یادآور شد: امسال ۵۴ هزار نفر در سطح کشور در طرح توسعه مشاغل خانگی شرکت کردند؛ ظرفیت استان قزوین ۱۵۰۰ نفر است، امسال افراد علاوه بر دریافت تسهیلات به پیشران‌های حوزه‌های مختلف متصل می‌شوند، درواقع هر فردی که وارد این طرح شود برای او اشتغال پایدار ایجاد خواهد شد.