ر اساس اين گزارش؛ فاطمه غني پور مدير اجرايي طرح ملي توسعه مشاغل خانگي در استان مركزي با اشاره به اين خبر افزود: اين طرح ملي با كارفرمايي وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي در سه فاز شناسايي مزيتهاي استان، توانمندسازي متقاضيان و اتصال به بازار همزمان با سراسر كشور در استان در حال اجراست.
وي با اشاره به اينكه استان مركزي سعي دارد با نگاهي كلي و ارائه راهكار و طرح هاي عملياتي به اشتغال پايدار نزديك شود، افزود: در راستاي عملياتي كردن فاز دوم و سوم طرح ملي توسعه مشاغل خانگي در استان، مشاوره عمومي طرح ملي مشاغل خانگي با حضور 15 نفر از مشاوران در حوزه هاي كارآفريني هفته چهارم بهمن ماه آغاز شده است.
غني پور مشاوره هاي عمومي شامل ارائه مشاوره توجيهي طرح، اهميت مشاغل خانگي، اهميت اتصال به بازار، فاكتورهاي مهم در اتصال به بازار شامل بسته بندي، كيفيت و استانداردها، برند و مواد اوليه، ايجاد فروشگاه هاي مجازي، شبكه سازي و هم افزايي، ايجاد شغل و درآمد پايدار، خدمات توانمندسازي، راه اندازي كسب و كار مستقل، توسعه و ا رتقاء كسب و كار در آينده و تضمين فروش عنوان كرد.
اين مقام مسئول در پايان با اشاره به اينكه به ازاي هر50 متقاضي يك نفر مشاور در طول طرح، متقاضيان را همراهي و مشاوره هاي لازم را ارائه مي نمايد، خاطرنشان كرد: نحوه مشاوره ها بصورت حضوري، مجازي، تلفني و انفرادي يا گروهي حدود 10 ساعت مي باشد.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷