در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و اتصال به بازار مکانمحور مشاغل متقاضیان این مشاغل در استان البرز، نشستهای مجزایی از سوی جهاد دانشگاهی البرز با پیشرانان فعال در حوزههای کشاورزی، فرش، فرهنگ و هنر، و صنایع دستی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی البرز، در این نشستها که روز چهارشنبه 29 بهمن با حضور ابوالحسن قاسم پور مدیر دفتر تجاریسازی فناوری جهاد دانشگاهی البرز و از مسئولان استانی طرح و آقای نجفی دبیر ستاد کارآفرینی شهرداری کرج در بازارچه اختصاص داده شده توسط سازمان ساماندهی مشاغل شهری برگزار شد، اعضا در خصوص اتصال به بازار حقیقی و لزوم ایجاد همفکری با فعالان پیشران گفت و گو و تبادل نظر کردند.
نشست پیشرانان فعال فرش
در ادامه این نشستها، نشست پیشرانان فعال صنعت فرش برگزار شد. در این نشست قاسمپور مدیر دفتر تجاریسازی فناوری جهاد دانشگاهی البرز گفت: سازمان ساماندهی مشاغل شهری بازارچه ای به عنوان مرکز دائمی و تخصصی مشاغل خانگی در اختیار طرح قرار داده است. و حضور صاحبان مشاغل حداقل تا یک سال رایگان خواهد بود.
در ادامه از لزوم ایجاد اکوسیستم مشاغل خانگی، هویت بخشی به این نوع کسب و کار و داشتن نگرش تسهیلگری و همیاری گفت و افزود: جهاد دانشگاهی به عنوان نهاد واسط و مجری، تنها تسهیلگر بوده و قصد دارد با همکاری سایر ارگان های ذیربط بستری را فراهم آورد تا بین متقاضیان مشاغل خانگی و پیشرانان شبکه سازی و ارتباط موثر شکل گرفته و در راستای پایدارسازی و توسعه ی کسب و کارهای خانگی قدم های محکمی بردارد.
حسین آبین مدیر اجرایی و هماهنگی آموزشی جهاد دانشگاهی البرز هم گفت: آنچه اهمیت دارد مشارکت و کار تیمی بین فعالان پیشران در حوزه های مختلف و ایجاد هماهنگی و سینرژی در بازارچه است. پیشرانان به عنوان نمایندگان ۲۵۰۰ متقاضی و همه کسانی که در استان کسب و کار خانگی دارند باید با همفکری و اتخاذ تصمیمات راهبردی، قدم به قدم در راستای افزایش کیفیت محصولات، فروش، ایجاد و توسعه ی اکوسیستم مشاغل خانگی گام بردارند.
دکتر میرزایی، مشاور طرح نیز گفت: اولویت با ایجاد گروه، تعامل و تشکیل جلسات منسجم و هدفمند است. کلیات مقررات و قوانین اجرایی در اختیار پیشرانان قرار گرفته و عملکردشان پایش و نظارت خواهد شد.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷