به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی، در راستای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، جلسه با پیشرانهای حوزه خیاطی و پوشاک در هرمزگان برای توسعه مشاغل خانگی و شبکهسازی و افزایش همکاری بین فعالین برگزار شد.
صدیقه مظفر، مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی،به تشریح طرح ملی مشاغل خانگی پرداخت و گفت: با آموزشها و مشاورههای در نظر گرفتهشده، به گسترش بازار کسبوکار تولیدکنندگان بزرگ کمک میکنیم که ازجمله این آموزشها میتوان به وبینارهای بندسازی، استانداردسازی و خلق ایده و موارد مشابه اشاره کرد و توصیه ما به کسانی که میخواهند علاوه بر بازار داخل، بازار خارج را هم در دست بگیرند، این است که علمی جلو بروند و برای دستیابی به بازار کشورهای خارجی بهروز حرکت کنند.
مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ، راهاندازی فروشگاههای اینترنتی را از دیگر اقدامات حمایتی برشمرد و تصریح کرد: بستری برای صاحبان مشاغل خانگی فراهم میکنیم که بتوانند در فضای مجازی فروش داشته باشند.
مظفر بابیان اینکه در این طرح تعهدات متقابلی بین پیشران و جهاد دانشگاهی بهعنوان مجری طرح وجود دارد تا بتوان درنهایت متقاضیان را حمایت کرد، گفت: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که علاقهمندان به فعالیت در این حوزه، با داشتن حداقل سن ۱۸ سال، بومی بودن در استان محل تقاضا، عدم اشتغال تماموقت و نداشتن بیمه کارفرمایی (افرادی که بیمه خویشفرمایی، بیمه روستایی و بیمه عشایری دارند مانعی در ثبتنام ندارند.) در این طرح شرکت کردهاند.
این مقام مسئول گفت: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در قالب تفاهمنامه مشترک بین معاونت اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاد دانشگاهی کشور اجرایی میشود، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کارفرما و ناظر بر اجرای طرح در استان و جهاد دانشگاهی مجری آن است.
در ادامه این جلسه پیشران به شرح مختصری از روند کاری خویش در دوران کرونا و قبل از کرونا پرداخت، و افزود حاضر به هرگونه همکاری با جهاد دانشگاهی میباشد.
انتهای پیام
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷