به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان اصفهان، درقسمت دوم این وبینار که در راستای اجرای فاز دوم طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ( توانمند سازی متقاضیان ) برگزار گردید، باغبانی ، مدرس دوره اظهارکرد: یک برند، برای هر فرد یک معنی منحصربهفرد دارد؛ این فرد میتواند مصرفکننده فعلی، مشتری بالقوه، کارمند، کارفرما یا فقط یک فرد در این کره خاکی باشد. برندها کاملاً پویا هستند. آنها بسته به کسی که با آنها در تعامل است و زمان تعامل، نقش متفاوتی را ایفا میکنند. برخی از افراد با جنبههای خاصی از برند، ارتباط برقرار میکنند و دیگر افراد با معنا و مفهوم خاصی مرتبط میشوند. اغلب اوقات، ارتباط فرد با برندها میتواند بیشتر شود، اطمینان، وفاداری، ارزش و مشارکت او بالاتر رود. برندهای هوشمند و موفق بر روی رسیدن به تمام مخاطبین مطلوب در کسب و کار تمرکز میکنند و قصد دارند تا ارتباط برند با هر فرد را ارتقا دهند.
وی افزود : وقتی از مردم میپرسید که چرا عاشق برند خاصی هستند، اغلب تصمیمگیری برای آنها سخت است. این افراد ممکن است فهرستی از دلایل منطقی و عقلانی به شما ارائه دهند، اما درنهایت همه تصمیم آنها به یک احساس ختم میشود. این برند، چه احساسی را در آنها به وجود میآورد؟ و چرا آنها برای لمس بیشتر این احساس به سوی آن باز میگردند؟ چرا این احساس برای آنها معنیدار است؟ امروزه برندهای موفق، احساسات را به خوبی بر میانگیزند. آنها برای مردم ارزش عاطفی زیادی دارند و همین علت است که آن برند را دوست داشتنی و با ارزش میکند.
درادامه شرکت کنندگان با مباحثی همچون حوزه برند، شخصیت برند، معماری برند، نام و شعار، لوگو ،پیام ، روش ایجاد هویت برند و... آشنا شدند.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷