به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان همدان، بهنام بیگمحمدی، مسئول بنیاد برکت شهرستان اسدآباد در گفتوگو با ایسنا، از اجرای طرح نورد تولید آهن رول، تیرآهن و میلگرد توسط بنیاد برکت در این شهرستان در سال جاری خبر داد.
وی با بیان اینکه این طرح در سال جاری با اشتغال ۸۰۰ نفر با بودجه ای افزون بر ۶۰۰ میلیارد تومان در شهرستان اجرایی می شود، اظهار کرد: در تمام استان ها ستاد اجرایی فرمان امام(ره) قرار است سه طرح شاخص اجرا کند که یکی از طرح های شاخص استان همدان توسط این بنیاد طرح نورد اسدآباد خواهد بود.
وی بیان کرد: در سال ۱۴۰۰ بنیاد برکت با توجه به نامگذاری امسال از طرف مقام معظم رهبری با عنوان «تولید، مانع زدایی ها و پشتیبانی ها» ایجاد تعداد ۱۵۰۰ شغل را در سطح روستاهای استان همدان هدف گذاری کرده است که در فاز اول در شش ماه نخست امسال ایجاد ۳۵۰ شغل به شهرستان اسدآباد اختصاص خواهد داشت.
بیگ محمدی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۰ چندین مورد مشاغل جدید توسط بنیاد برکت به رده های شغلی اضافه شده است، خاطرنشان کرد: فروش اینترنتی و از راه دور از جمله غذاهای خانگی از جمله مواردی است که توسط بنیاد برکت در این راستا تأمین مالی خواهد شد.
وی در ادامه تصریح کرد: در سال جاری کسب و کارهای خانگی احتمالاً تا ۵۰۰ میلیون تومان توسط بنیاد برکت تأمین مالی می شوند و از اردیبهشت ماه این طرح آغاز خواهد شد که در این راستا شش شهرستان استان هدفگذاری شده است.
بیگ محمدی با بیان اینکه متأسفانه اسدآباد در حوزه بنگاه محور ضعیف بوده و سعی بر آن است که امسال نسبت به تقویت این حوزه اقدام شود، گفت: بنیاد برکت در دو سال گذشته در سال ۹۸ و ۹۹ تاکنون ۶۰ روستای اسدآباد را در بحث اشتغال تحت پوشش قرار داده و ۱۰۰۰ شغل ایجاد کرده است.
وی با اشاره به اینکه در سال ۹۸ اسدآباد در استان همدان نخستین شهرستان پایلوت اشتغال بنیاد برکت انتخاب شد، افزود: در سال ۹۸ در ۲۰ رسته شغلی بنیاد برکت در اسدآباد موفق به تحقق تعداد ۳۰۰ شغل در سطح روستاهای هدفگذاری شده خود شد که در حال حاضر ۹۹ درصد این مشاغل پایدار هستند.
بیگ محمدی تعداد روستاهای هدفگذاری شده سال ۹۹ را نیز ۴۰ روستا برشمرد و خاطرنشان کرد: در این روستاها ۳۱۲۵ نفر متقاضی تسهیلات اشتغال بنیاد برکت ثبت نام کردند که در پایان با پالایش های انجام شده در کارگروه ۹۸۵ نفر را به عنوان متقاضی تسهیلات بنیاد برکت معرفی کردیم و ۶۰۰ نفر برای تسهیلات به بانک عامل معرفی شدند.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷