میثم ضارب نیا در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه سعی میکنیم در مسیر اجرای این طرح به هدف تعیین شده برسیم، تصریح کرد: توسط کارفرمای طرح یعنی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سطح استان، مجموعه استانداری و فرمانداریها و بخشداریها و دهیاریهای تابعه، صداوسیما، رسانههای گروهی، نهادهایی مردمنهاد مثل بسیج و تعاونیها و به هر طریقی که ممکن بود به مردم اطلاعرسانی کردیم تا متقاضیان از طریق سایتی اعلام شده ثبتنام کنند.
وی با بیان اینکه در طرح مشاغل خانگی نیاز به آورده اولیه نیست، ادامه داد: اگر متقاضی بتواند هزینه مواد اولیه تولید را داشته باشند، میتواند سود بیشتری از محل فروش محصول به دست آورد.
ضارب نیا با اشاره به حمایتهایی که در سطح کلان کشوری از طرح مشاغل خانگی انجام میشود، تصریح کرد: در مورد فروش داخلی محصولات تولیدی و بحث صادرات حمایتهای لازم از این مشاغل انجام میشود.
دبیر مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی اردبیل تشریح کرد: تقریباً تمامی رشتههای شغلی شناسایی شده در سطح استان با مطالعه و بررسی صاحبنظران حوزه مرتبط در استان بوده و عمدتاً از دوران گذشته فعالیت داشته و قطعاً در آینده نیز میتوانند به فعالیتهای خود ادامه دهند هرچند ممکن است نوع و شکل کار با پیشرفت بشر و همچنین نیاز جامعه و بازار تغییر کند.
به گفته ضارب نیا، متقاضیان استعداد سنجی شده و پایش تلفنی هم انجام میشود و سعی کردیم برخی از آنها که دنبال وام بودند را متقاعد کنیم که در این طرح صرفاً ارائهدهنده تسهیلات نیستیم و دنبال ایجاد شغل هستیم.
دبیر مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی اردبیل در پاسخ به سؤالی مبنیبر تأثیر کرونا بر فعالیت در این نوع طرحها تصریح کرد: اجرای موفق این طرح در تمرکززدایی و حضور حداقلی در سطح جامعه بهنوعی در راستای حفظ سلامتی در شرایط کرونایی است، هرچند اجرای این طرح با شیوع کرونا سخت شده و در بحث آموزشهای تخصصی و عملی، حمایت بازار فروش محصولات تولیدی و راهاندازی بازارچههای محلی و دائمی برای فروش با مشکل مواجه شده است اما با برنامهریزیها سعی میکنیم موانع را برطرف کنیم.
دبیر مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی اردبیل اضافه کرد: درآمد حاصل از این نوع اشتغال در آمد ثابتی نیست و با توجه به وقتی که متقاضی برای تولید میگذارد و مهارتی که دارد و کیفیت محصول تولیدی، درآمد آنها متفاوت است.
انتهای پیام
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷