معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امسال در بخش مشاغل خانگی 36 هزار اشتغال داشتیم که بخشی از طریق الگوی جدید انجام شده است.
عیسی منصوری در گفتوگو با ایسنا-منطقه خراسان، در خصوص طرح اشتغال خانگی اظهار کرد: در گذشته قاعدهای در کشور بود که هر فردی که قصد داشت شغل یا کسب وکار خانگی را شکل دهد، مجوزی درخواست میکرد، وام میگرفت و اعلام میشد که این فرد به طور رسمی شاغل شده است.
وی افزود: به تدریج که میزان وام کاهش پیدا کرد، دیگر شغلهای خانگی ایجاد نمیشد. در گزارشها نیز این همبستگی کاملا قابل مشاهده است.
منصوری بیان کرد: در وزارت کار زحمت زیادی کشیده شد که الگوی جدید توسعه مشاغل خانگی را طراحی کردن، یکی از مشخصات این کار این بود که خود وزارت کار از نقش دادن مجوز و وام خارج شد و از سازمانها و نهادهایی که میتوانستند این الگو را پیاده کنند، دعوت به کار کرد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: یکی از این نهادها، نهاد جهاد دانشگاهی بود که ما در مرحله اول، 9 استان را به صورت پایلوت به جهاد دانشگاهی واگذار کردیم، آنها نیز زحمت زیادی کشید و تاکنون دستاوردهای خوبی داشتند. در توافقی که با دولت داشتیم قرار است که گزارش پیشرفت کار را ارائه کنند.
وی ادامه داد: این الگو بیشتر بر این تاکید دارد که به زنجیره ارزش توجه و در گام اول به توانمندسازی گروههای هدف نگاه کنیم. یکی از مسائل اصلی اتصال به بازار این محصولات و کارها و شبکهسازی است، این کارها در حال انجام بوده که تاکنون حجم زیادی انجام شده و دستاوردهای موفقی نیز داشته است.
منصوری تاکید کرد: امسال در بخش مشاغل خانگی 36 هزار اشتغال داشتیم که بخشی از طریق الگوی جدید انجام شده است.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷