به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خراسان شمالی، ملیحه یغمایی، مدیر کل امور بانوان و خانواده استان افزود: استان در دو سالگذشته بر موضوع گسترش مشاغل خرد و خانگی متمرکز شده است و تلاش کرده تا رسته های مختلف مشاغل خانگی در استان تقویت و تعریف شود که در این نگاه در راستای منویات مقام معظم رهبری بر محصولات بومی و محلی تولیدی استان تاکید شده است.
یغمایی با اشاره به سیاست های استان برای توسعه مشاغل خانگی با تکمیل زنجیره تولید، برندسازی و استانداردسازی محصولات، ایجاد بازار فروش با تعریف پلتفرم ها و اتصال محصولات به هلدینگ های مهم در کشور از جمله آستان قدس رضوی، گفت: با دستور العمل جدید ابلاغ شده از سوی وزارت بهداشت و درمان، ضابطه مربوط به صدور مجوز برای واحدهای مشاغل خانگی تسهیل و باز تعریف شده است.
وی افزود: در دستورالعمل های قبلی دیدگاه های سختگیرانه برای تولید و فروش مشاغل خانگی وجود داشت اما با ابلاغ دستور العمل جدید واحدهای تولیدی می تواند به صورت کوچک و خانوادگی تعریف شود و محصولات تولیدی قابلیت فروش در سطح شهرها و واحدهای صنفی را دارد.
یغمایی تصریح کرد: بر اساس این دستور العمل بسیاری از واحدهای تولیدی که به صورت غیرمجاز مشغول به فعالیت هستند، می توانند نسبت به اخذ مجوزهای لازم اقدام کنند که اطمینان خاطر بیشتری برای تولید و فروش محصولات بهوجود خواهد آمد.
مدیر کل امور بانوان استانداری ابلاغ این دستور العمل را فرصتی مغتنم برای تولیدکنندگان مشاغل خانگی دانست و افزوذ: تلاش داریم اعتبارات لازم برای برخورداری دارندگان مجوزهای مشاغل در استان تامین شود.
به گزارش دبیرخانه مشاغل خانگی ،طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در خراسان شمالی همزمان با سراسر کشور، پیرو تفاهم نامه وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی با جهاددانشگاهی،در حال اجرا بوده که افراد برای نام نویسی در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی باید به سامانهInhb.ir مراجعه کنند، که پس از ثبت نام در این سامانه توسط کارشناسان دبیرخانه مشاغل خانگی استان مورد ارزیابی اولیه، استعداد سنجی و مشاوره قرار می گیرند تا بتوانند به بهترین شکل در حوزه های مد نظر خود به فعالیت از قبیل تولید وفروش محصول و همچنین توسعه کسب کار خود برسند.
انتهای پیام
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷