اخبار

سرپرست سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی: : انجام طرح الگوی نوین اشتغال خانگی برای ۲۰ هزار نفر

تهران

۱۳۹۷/۰۸/۱۲

متن کامل خبر

رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی با اشاره به اجرای طرح الگوی نوین اشتغال خانگی در ۹ استان کشور، گفت: این طرح پایلوت در مجموع برای ۲۰ هزار نفر در حال انجام است.


دکتر محمد صادق بیجندی، در نشست بررسی طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در گرگان،͏ اظهار کرد: با برگزاری جلسات مختلف کارشناسی در ستاد مشاغل خانگی کشور، الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی به تصویب رسید و بعد از آن در مهرماه سال گذشته بر اساس تفاهم نامه ای که بین وزارت کار و جهاددانشگاهی به تصویب رسید، اجرای این الگو به جهاددانشگاهی در هشت استان پایلوت کشور واگذار شد.


وی بیان کرد: جهاددانشگاهی به عنوان یک حلقه واسطه، به اتصال بین بخش های خصوصی، دولتی، سمن ها، رسانه ها، دانشگاه ها و غیره کمک خواهد کرد.

بیجندی خاطرنشان کرد: در ابتدا این طرح در استان های خراسان شمالی، رضوی و جنوبی، آذربایجان غربی، کرمانشاه، کردستان، لرستان و چهار محال و بختیاری اجرا و در ادامه استان ایلام هم به این استان ها افزوده شد.

وی با اشاره به اینکه انتخاب استان ها بر عهده ما قرار داده نشده است، افزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ها را انتخاب کرده است.

رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی درخصوص این طرح، گفت: در طرح های قبلی فرد در سامانه ثبت نام می کرد و وزارت کار با توجه به نوع شغل انتخابی، طرح را به دستگاه های اجرایی مربوطه ارجاع می داد و در صورت پذیرش، به بانک معرفی و کار تمام می شد. اما در طرح جدید، ابتدا کار پژوهشی انجام دادیم و مزیت های استان را احصاء کردیم و بعد به سراغ برند های ملی و بین المللی در هر بخش رفتیم. با آنها وارد مذاکره شدیم و تفاهم نامه امضاء کردیم.

وی با بیان اینکه در این طرح آموزش را نیز به برند ها واگذار کردیم، اظهار کرد: برندها محصولاتی که با کیفیت مورد نظر آنها تولید شود را به صورت تضمینی خریداری می کنند.

بیجندی یادآور شد: در این ۹ استان، از ۳۴۳ شغل شناسایی شده در بخش مشاغل خانگی، ۷۲ شغل را در نظر گرفتیم.

وی با اشاره به اینکه جهادانشگاهی به عنوان یک نهاد واسطه ای در حال شبکه سازی در این بخش است، خاطرنشان کرد: مشاغل خانگی دنیایی برای حل مشکلات اشتغال کشور است اما نیاز به همکاری، همدلی و همراهی همه دستگاه ها دارد.

بیجندی، یکی دیگر از مزیت های این الگو را استفاده از بستر آی تی عنوان کرد و افزود: سایت الگوی͏ نوین توسعه مشاغل خانگی به آدرس اینترنتی www.inhb.ir راه اندازی شده است.

رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی در پایان گفت: استان گلستان ظرفیت های بی نظیری دارد و می تواند یکی از استان های موفق در این طرح باشد.