اخبار

ارائه مشاوره تخصصی آنلاین " ایجاد فروشگاه های مجازی در مشاغل خانگی " به متقاضیان شهرستان اصفهان

اصفهان

۱۴۰۰/۰۲/۱۲

متن کامل خبر

به گزارش روابط عمومی دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان اصفهان، جلسه مشاوره تخصصی"  ایجاد فروشگاه های مجازی در مشاغل خانگی  " ویژه متقاضیان شهرستان اصفهان برگزار شد.

دهقان ، مشاور طرح با بیان این نکته که با گسترش عصر ارتباطات مشاغل اینترنتی نیز فزونی یافته و هرکس سعی بر پیشبرد شغل خود از طریق اینترنت و فضای مجازی داشته‌، اضافه نمود: در واقع باید توجه داشت که اینترنت تنها متعلق به مجموعه مشاغل خاص نیست و همه حرفه‌ها و کسب‌کارها می‌تواند حیات اینترنتی نیز داشته‌باشد پس مصادیق کسب‌کار اینترنتی محصور نیست و لذا نامحدود است، برای مثال شما با داشتن تخصص در یک زمینه‌ای همچون قدرت فن بیان بالا می‌توانید بسیار تاثیرگذار در فضای رسانه باشید و این تخصص را تبدیل به یک حرفه کنید.

وی افزود: معمولاً شاغلین خانگی در اینستاگرام به سه دسته تقسیم می‌شوند دسته اول تولیدکنندگانی هستند که خود شخصاً محصولاتشان را در فضای مجازی به اشتراک می‌گذارند و سفارشات مشتری‌های اینترنتی خود را قبول می‌کنند و به اصطلاح به آنها خوداشتغال می‌گویند، نوع دیگر تولیدکنندگانی هستند که برای ارائه محصول خود و فروش بهتر آن به بلاگران روی آورده و کار تبلیغ و اطلاع‌رسانی محصول را به آنها می‌سپارند و یا برای مدیریت پیج خود ادمین استخدام می‌کنند. و اما نوع دیگر از شاغلین شامل کاربرانی است که نقش واسطه‌ای در اینستاگرام ایفا می‌کنند به این صورت که رابط خریدار و فروشنده و یا به عبارت بهتر واسط مابین مشتری و ارائه دهنده خدمات هستند همچون اپلیکیشن دیوار که فضایی مناسب برای تعامل سازنده خریدار و فروشنده را فراهم کرده‌است.

در ادامه کارگاه ، متقاضیان در قالب پرسش و پاسخ انلاین با مباحث مرتبط با این حوزه از جمله راه‌یابی مشاغل خانگی به فضای اینترنتی، مشتری یابی  برای تولیدات خانگی ، تکنیک‌های اصولی رشد اینترنتی مشاغل و... آشنا شدند.

گفتنی است در راستای ادامه فاز دوم طرح ( توانمند سازی و اموزش ) و بدلیل محدودیت های ایجاد شده بواسطه شیوع بیماری کرونا در استان، جهاد دانشگاهی واحد اصفهان مشاوره های عمومی و تخصصی به متقاضیان و پیشرانهای همکار در طرح را از طریق مجازی و بصورت انلاین ارائه می نماید.