به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی ، در راستای اجرای سلسله کارگاههای مجازی توانمندسازی و ارائه آموزش و مشاوره عمومی به متقاضیان در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، شنبه11و یکشنبه 12 اردیبهشت ماه 1400 به کارفرمایی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان،و مجری گری جهاد دانشگاهی هرمزگان با تدریس خانمها تاتی و عامری در جهاد دانشگاهی برگزار شد.
در این دو جلسه دستور تهیه وانواع ترشیجات به خصوص ترشیجات شهرستانهای استان هرمزگان ارئه شد و شرکت کنندگان سوالات خویش را در مورد تهیه و نحوه نگهداری و فروش و چگونگی عرضه را سوال کردند و کاشناسان آموزشی به سوالات متضاضیان پاسخگو بودند.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷