روند اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری با معاون اشتغال اداره کاراین استان بررسی و دستور العمل معرفی پیشران ها به منظور گرفتن تسهیلات در معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی برگزار شد.
شاپور حیدری شناسایی 22 شغل مزیتدار خانگی بر اساس پتانسیلهای موجود در شهرستانها،تمرکز بر شبکهسازی و تکمیل زنجیره ارزش مشاغل و ایجاد 184 فروشگاه اینترنتی در مکان بازارهای ملی در راستای فروش محصولات مشاغل خانگی را از جمله دستاوردهای این طرح برشمرد.
وی به معرفی 4 ظرفیت شغلی جدید در حوزه مشاغل خانگی در اجرای پایلوت این طرح اشاره کرد و گفت: این مشاغل برای نخستین بار در استان معرفی و اجرا شد.
حیدری خاطرنشان کرد: نوغانداری(پرورشکرم ابریشم)، تولید و تجاریسازی زهر زنبور عسل، تولید و تجاریسازی ژل رویال،پرورش کاکتوس از مشاغلی هستند که برای نخستین بار در استان پیادهسازی شده و باوجود حداقل هزینه برای راهاندازی، ارزش افزوده بالایی ایجاد خواهند کرد.
مدیر اجرایی طرح توسعه مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری نیز نقش پیشرانان (کارفرماها) در این طرح را بسیار کلیدی دانست و تصریح کرد: در واقع پیشران با ارائه آموزشهای تخصصی بازار به متقاضی و عقد قرارداد فروش تضمینی، ضمن توانمندسازی متقاضی متناسب با نیاز و سلیقه بازار این اطمینان خاطر نسبت به بازاریابی و فروش محصول تولیدی را ایجاد میکند تا متقاضی دغدغهای در این خصوص هم نداشته باشد.
غلامرضا رضوی ادامه داد: پیشرانها نیز خود صاحبان برندهای معروف بازار هستند که میتوانند با به کارگیری نیروهای آموزشدیده در این طرح، بدون درگیر شدن در مسائل استخدام و تأمین فضا و تجهیزات برای نیروی کار، نسبت به توسعه کسبوکار خود اقدام کنند.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷