جلسه مدیر اجرایی طرح توسعه مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری با آقای سراج، مدیر اشتغال جهاددانشگاهی واحد اصفهان در راستای بررسی و همفکری در خصوص اجرای بهتر طرح توسعه مشاغل خانگی برگزار شد.
مدیر اشتغال جهاددانشگاهی واحد اصفهان ضمن مطلوب ارزیابی کردن اجرای این طرح در این استان، ابراز امیدواری کرد با اجرای موفق این طرح بتوان نقش موثری در کاهش بیکاری ایفا کرد.
مدیر اجرایی طرح توسعه مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه زعفران قائنات به عنوان یک برند در کشور شناخته میشود، بیان کرد: در تولید زعفران بحث شرایط آب وهوایی موثر است، طبق بررسیها چهارمحال و بختیاری شرایط آب و هوایی مشابهی با این منطقه دارد، بنابراین باید زعفران تولیدی در این استان نیز کیفیت بالایی داشته باشد.
به گفته رضوی، زعفران تولید شده در چهارمحال و بختیاری برای عیارسنجی به پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی ارسال می شود، قطعا تائید علمی عیار زعفران این استان میتواند در برندسازی و اتصال به بازار این محصول موثر باشد.
وی افزود: اتصال به بازار در پایداری مشاغل خانگی بسیارتاثیرگذار است، مکانبازارهای ایجاد شده برای فروش و عرضه محصولات تولیدی درراستای اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی بسیار مفید است، در این مکانبازارها به متقاضیان آموزش عکاسی، قیمتگذاری و طراحی کاتالوگ نیز داده میشود.
معاون آموزشی جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: سودی که مکانبازارها ازمتقاضیان فروش محصولات دریافت میکنند حدود سه درصد است و در مواردی که فروش بالاباشد این سود نیز کاهش پیدا میکند، همچنین مبلغ حاصل از فروش محصول در این مکانبازارها ظرف 48 ساعت به حساب تولیدکننده واریز میشود.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷