به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خراسان شمالی، محسن رحمانی، رئیس جهاددانشگاهی استان اظهارکرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی نیز از شهریور ماه سال 99 در سراسر کشور در قالب تفاهم نامه جهاددانشگاهی با وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی کلید خورده است که سهمیه استان در این طرح ایجاد اشتغال برای 500 نفر است که متقاضیان مشاغل خانگی با مراجعه به سامانه inhb.ir می توانند به تناسب علاقمندی خود و براساس مزییت های استان در حوزه مشاغل خانگی اقدام به نام نویسی کنند .
وی با بیان اینکه کارشناسان دبیرخانه مشاغل خانگی خراسان شمالی در طرح مل توسعه مشاغل خانگی تاکنون زمینه و بازار فروش برای 151 نفر از متقاضیان را فراهم کرده اند، افزود: این 151 نفر شامل 103 نفر در رسته پرورش دام سبک، 25 چرم دوزی و 22 نفر هم در رشته های گلیم بافی و پارچه بافی وارد بازار فروش شده اند که در مجموع این طرح 30 درصد پیشرفت داشته است.
رحمانی ادامه داد: بیش از 639 نفر در سامانه ملی مشاغل خانگی به آدرس INHB.IR نام نویسی کرده اند که براساس رشته آموزشی انتخاب شده از سوی کارشناسان دبیرخانه مشاغل خانگی به صورت تلفنی ارزیابی، هدایت و مشاوره شده اند.
وی عنوان کرد: بیشترین متقاضیان مشاغل خانگی در خراسان شمالی به ترتیب در رشته های پرورش دام سبک، خیاط لباس، دست بافته های داری و چرم دوزی است.
رحمانی افزود: کارشناسان دبیرخانه مشاغل خانگی استان با این افراد تماس گرفته و اموری همانند هدایت ، مشاوره استعداد سنجی متقاضیان را انجام می دهند و براساس میزان علاقمندی افراد در رشته های مختلف، دوره های آموزشی عمومی و تخصصی و فردی و گروهی برای آنان برگزار می کنند.
وی عنوان کرد: افراد پس از شرکت در این دوره های آموزشی به پیشران های مختلف هر حوزه از طریق کارشناسان این سازمان متصل می شوند تا مرحله تولید بازاریابی و فروش آنان تکمیل شود.
رحمانی خاطرنشان کرد: با توجه به اوضاع کرونا و محدودیت های موجود بحث بازاریابی و فروش محصولات مشاغل خانگی در بازارهای مجازی از اهمیت بسزایی برخوردار است که در طرح مشاغل خانگی دو مکان بازار مجازی چیگل و پی میشه وجود دارند که افراد با ثبت نام در این مکان بازارهای و دریافت کدهای لازم و بارگذاری تصاویر مناسب از محصولات خود می توانند فروش ملی و بین المللی داشته باشند.
وی یادآورشد: با ابلاغ دستور العمل جدید وزارت بهداشت و درمان با هدف تبدیل هر آشپزخانه به یک گارگاه تولیدی، فرآیند صدور مجوز برای مشاغل خانگی تسهیل می شود و افرادی که در حوزه های مواد غذایی همانند تولید کیک و شیرینی خانگی، خشک کردن میوه، بسته بندی گیاهان دارویی و حبوبات سبزیجات فعالیت دارند می توانند به حوزه مشاغل خانگی ورود کنند.
انتهای پیام
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷