اخبار

جلسه هماهنگی طرح مشاغل خانگی با دفتر تسهیلگری حصیرآباد اهواز

خوزستان

۱۴۰۰/۰۳/۰۱

متن کامل خبر

نشست هماهنگی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان خوزستان با حضور مدیر و کارشناسان طرح و کارشناس دفتر تسهیلگری و توسعه محلی منطقه حصیرآباد اهواز برگزار شد.

به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، در این نشست که امروز، یکم خرداد ماه 1400 در محل دبیرخانه طرح در اهواز برگزار شد، شیما تقی نژاد مدیر اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی خوزستان، ضمن تشریح طرح برای کارشناس دفتر تسهیلگری و توسعه محلی منطقه حصیرآباد اهواز با تاکید بر اینکه این طرح وام ندارد و کمک می کند تا افراد بتوانند بدون وابستگی به وام صاحب کسب و کار شوند، اظهار کرد: سهمیه استان خوزستان در این طرح 2500 نفر بوده که حدود 2800 نفر در سامانه مشاغل خانگی ثبت نام کرده اند و در حال حاضر با توجه به ضرورت تسریع در اجرای طرح، همزمان با فاز نخست کار، فرآیند اتصال به بازار این افراد در حال انجام است.

تقی نژاد، کمک به بازار فروش و تضمین فروش محصولات متقاضیان، ایجاد مکان بازارها و فروشگاه های اینترنتی و شبکه سازی برای پیشران های طرح را از خدمات ارایه شده در طرح مشاغل خانگی خوزستان توسط جهاددانشگاهی به عنوان مجری طرح در استان عنوان کرد و گفت: در راستای توانمندسازی متقاضیان و پیشرانان، مشاوره های اشتغال، آموزش های عمومی و تخصصی نیز در این طرح ارایه می شود.

خانم شاچری کارشناس دفتر تسهیلگری و توسعه محلی منطقه حصیرآباد اهواز با بیان اینکه دفتر تسهیلگری رابط بین مردم و نهادها است، جذب سرمایه گذار و نبود بازار فروش را به عنوان دو مشکل مهم در زمینه اشتغال خانگی در این منطقه عنوان کرد و گفت: با ارایه آموزش ها و مشاوره ها در راستای توانمندسازی، آماده سازی شغلی و هدف سازی شغلی برای افراد منطقه فعالیت می کنیم و هدف نهایی این است که این افراد وارد بازار کار شوند.

وی با بیان اینکه این دفتر یک تعاونی پوشاک ثبت کرده و در شرف راه اندازی تعاونی دیگری است، به ظرفیت ها و نیازهای اشتغال محلی در حصیرآباد پرداخت و افزود: رشته عبادوزی یکی از رشته هایی است که افراد مهارت و آموزش لازم را دیده اند اما مشکل بازار کار دارند. حصیربافی نیز از دیگر رشته هایی است که به دنبال ساماندهی و فعال سازی آن هستیم.

در پایان این نشست مقرر شد دفتر تسهیلگری با معرفی و تبلیغ طرح برای افراد تحت پوشش خدمات این دفتر نسبت به شناسایی و هدایت متقاضیان این منطقه اقدام کند و در این زمینه همکاری مستمر داشته باشند.

در این نشست مونا چراغی، نرگس یزدانی و مژگان مندنی زاده کارشناسان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان خوزستان نیز حضور داشتند.

به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، این طرح با ظرفیت ایجاد شغل برای ۵۴ هزار و ۳۰۰ نفر در ۳۱ استان کشور از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به ‌عنوان کارفرما به جهاددانشگاهی واگذار شده و سازمان جهاددانشگاهی خوزستان نیز با ظرفیت ۲۵۰۰ نفر مجری این طرح در استان است.