هاجر نوشادی در وبینار آشنایی با مشاغل خانگی با بیان زندگینامه کوتاهی از خود که باعث موفقیتش در این عرصه شد، گفت: من از ۸ سالگی کنار مادرم که بهترین مربی برای من بودند، همزمان در روزهای زندگی آموزش بافتهای داری را در کنار ایشان یاد گرفتم. در سن ۱۲ سالگی یک بافنده کاملا ماهر بودم در سن ۱۵ سالگی با تسلط و مهارتی که در صنایع دستی داشتم آموزش می دادم و از تاجرانی که اطراف روستاهای محل زندگی من بودند سفارش میگرفتیم.
وی ادامه داد: این روند ادامه داشت تا این که بعضی وقت ها ترجیح میدادیم به همین شرایط پیش برود، ولی این نمی توانست من را راضی کند که همین جا و همین طوری کار کنم. پس ترجیح دادم که به اطرافیانم هم کمک کنم، مخصوصاً افرادی که از لحاظ مالی وضعیت خوبی نداشتند تا یک شغلی هم برای آنها ایجاد شود.
این پیشران موفق جهادی تصریح کرد: ابتدا با سرمایه اندک ۵۰۰ هزار تومان شروع به کار کردم و با استفاده از آن پانصد هزار تومن هم آموزش می دادم و هم خودم در این قسمت یک بازار کوچک در حد آب باریکه برای رفع مایحتاج زندگی ام تهیه کردم. کم کم کنار این خانمها کارمان توسعه پیدا کرد و به جایی رسید که توانستم اولین کارگاه آموزشی را با ۲۴ نفر شروع کنم و این حرفه را به آن ۲۴ نفر آموزش بدهم.
نوشادی بیان کرد: قانونی که در کارم دارم حرفه ای را که انسان یاد گرفت باید به نحو احسنت به دیگران آموزش بدهد و آنها هم بتوانند استفاده کنند. هم اکنون شاگردان من بهتر از خودم کار میکنند و به تدریج کنار کارهای داری صنایع حصیری را هم اضافه کردم و تا امروز موفق شدم تا آن جایی که توانستم به شاگردانم آموزش دهم.
وی عنوان کرد: همین توضیحات را در کلاس های جهاد و برای بقیه خانم ها بازگو می کردم و باعث میشود با یک برنامه ریزی کوتاه و نه چندان پیچیده یاد میگرفتند که به سادگی می توان رشد کرد و بعد از هر سختی آسانی هست.
به گزارش ایسنا، این وبینار در ادامه سلسله وبینارهای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به همت دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان بوشهر با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر برگزار شد.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷