علی علیخانی، کارآفرین اسدآبادی در گفتو گو با ایسنا، اظهار کرد: فعالیت کارگاه خود را در روستای بادخوره به عنوان یکی از کارگاههای بزرگ میناکاری شهرستان از سال ۹۴ آغاز کرده و با تعهد اشتغال سه نفر هم اکنون ۳۰ نفر در این کارگاه به صورت مستقیم مشغول به فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه به همراه همسر خود دوشادوش در مدیریت کلیه امور کارگاه همکاری دارند، افزود: راهاندازی دومین کارگاه میناکاری (نقاشی روی سفال ) در روستای بادخوره از برنامههای آتی بنده و همسرم بوده که با راهاندازی این کارگاه با تعهد اشتغال چهار نفر مانند کارگاه اول بهطور قطع بیش از سهمیه تعهد شده اشتغال محقق خواهد شد.
وی با بیان اینکه کار نقاشی روی سفال را پلهپله و گامبهگام از آموزش آغاز کرده و سپس با مهارت در این هنر نسبت به تولید محصولات میناکاری اشتغال یافته است، گفت: با تولید محصولات میناکاری با استفاده از ظرفیت فضای مجازی از طریق شبکههای اجتماعی و پیجهای اینستاگرامی بازاریابی تولیدات خود را انجام میدادیم و کمکم با رونق گرفتن کارمان به فکر ایجاد و راهاندازی کارگاه افتادیم و در حال حاضر در شهرستان دارای سه کارگاه میناکاری کاری هستیم که دو کارگاه در شهر اسدآباد و یک کارگاه در روستای بادخوره در حال فعالیت بوده و پیگیر راهاندازی کارگاه چهارم میناکاری خود هستیم.
وی گفت: در حال حاضر به همراه همسر خود با توجه به داشتن مجوز و مدرک از فنیوحرفهای بهصورت بین کارگاهی نیز به ارائه آموزش در کارگاه خود مشغول است که در راهاندازی کارگاه روستای بادخوره از تسهیلات اشتغال روستایی افزون بر ۲۰۰ میلیون تومان در سال ۹۸ استفاده کرده است.
وی با بیان اینکه هم اکنون از ۳۰ نیروی انسانی مشغول در کارگاه روستای بادخوره تعداد ۱۰ نفر از اهالی بومی روستا و مابقی از اهالی شهرستان هستند، یادآور شد: در حال حاضر در کارگاه میناکاری بنده بیش از ۵۰۰ نوع محصول مختلف از انواع سفال میناکاری میشود .
رئیس اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی اسدآباد نیز در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: شهرستان اسدآباد دارای ۱۶ کارگاه صنایع دستی بوده که از این تعداد، ۱۲ کارگاه صنایع دستی به میناکاری اختصاص دارد.
کامران اکبری شایگان با اشاره به وجود بیش از ۲۵۰ کارگاه صنایع دستی خانگی در سطح شهرستان، افزود: از این تعداد واحدهای صنایع دستی خانگی در رشتههای مختلف بیش از ۱۰۰ واحد به کارگاههای خانگی میناکاری اختصاص دارد.
اکبریشایگان در ادامه با بیان اینکه ۵۰۰ نفر از هنرمندان و فعالان صنایع دستی اسدآبادی در این شهرستان کارت شناسایی صنایع دستی دارند، یادآور شد: در حال حاضر ۷۰ نفر از فعالان و هنرمندان صنایع دستی شهرستان اسدآباد بیمه تأمین اجتماعی و ۲۵۰نفر بیمه روستایی و عشایری هستند.
متن کامل خبر در سایت ایسنا به آدرس https://www.isna.ir/news/1400031007372 بارگذاری شده است.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷