ستاپ طرحی برای تجارت الکترونیک مشاغل خرد در سمنان اجرایی میشود
طرح سکوی تجارت الکترونیک شرکت ملی پست(ستاپ) با انعقاد تفاهمنامه همکاری بین جهاد دانشگاهی استان با اداره کل پست استان، به منظور بهرهمندی واحدهای فناور و مشاغل خرد و خانگی از طرح در سمنان اجرا میشود.
به گزارش ایرنا، مدیر کل پست استان سمنان روز دوشنبه در نشست امضا و تبادل تفاهم نامه همکاری بین اداره کل پست و جهاددانشگاهی استان سمنان گفت: شکلدهی بازارهای فیزیکی و الکترونیکی و اتصال به بازار و بنگاه های بالادستی، تولید استاندارد و برندسازی، ارتقاء کمیت و کیفیت محصولات و بسته بندی و همچنین کمک به تنظیم برنامه های تولید و فروش از طریق فروشگاه های اینترنتی و مجازی طرف قرارداد با طرح در کنار سایر بازارهای فیزیکی ،از اهداف مهم انعقاد این تفاهم نامه است.
حمید رضا آقاجانی بیان کرد: از ظرفیت پست استان سمنان جهت قبول، رهسپاری و توزیع محصولات و مرسولات مشاغل خانگی از مبدأ به مقصد با شرایط و زمان مناسب به منظور عرضه محصولات تولیدی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی که توسط جهاددانشگاهی در حال انجام است استفاده خواهد شد.
آقاجانی افزود: فراهم کردن زمینه رونق کسب و کار شرکتهای نوپا در فضای اقتصاد دیجیتال از مهمترین اهداف اجرای طرح سکوی تجارت الکترونیک شرکت ملی پست(ستاپ) در استان است که به زودی با همکاری جهاد دانشگاهی استان سمنان عملیاتی خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه شرکتها با محصولات بومی و استراتژیک استان سمنان در اولویت عملیاتی کردن طرح سکوی تجارت(ستاپ) قرار دارند، ادامه داد: با اجرای این طرح میتوان سطح خرید اینترنتی را با ایجاد درگاه خرید در استان سمنان ارتقاء داد.
مدیرکل پست استان سمنان با اشاره به اهمیت حوزه مشاغل خانگی گفت: مجموعه پست استان سمنان توجه به مشاغل خانگی و ایجاد درآمد پایدار برای افرادی که در این حوزه کار می کنند را به صورت ویژه دنبال می کند و در بحث اتصال به بازار نیز اقدامات خوبی داشته است.
آقاجانی افزود: مجموعه پست استان سمنان در زمینه جمع آوری و لجستیک کالا، بسته بندی، راه اندازی پلتفورم های اینترنتی برای نشان دادن محصولات و اتصال به بازار، برندسازی و اتصال به بازار و همچنین برنامه ریزی جهت قبول، رهسپاری و توزیع محصولات و مرسولات مشاغل خانگی، می تواند همکاری داشته باشد.
مدیرکل پست استان سمنان اضافه کرد: امید است با امضای این تفامه نامه و همکاری خوب، شاهد رشد و توسعه و اشتغال پایدار در حوزه کسب و کارهای خرد و مشاغل خانگی باشیم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان نیز دراین جلسه با بیان اینکه طرح ها باید از ایده محوری خارج شود و به سمت بازارمحوری حرکت کنند گفت: مجموعه پست و به ویژه مکان بازارهای اینترنتی شرکت ملی پست یکی از ظرفیت های مناسب، و از اصلی ترین و مطمئن ترین راه های ممکن برای اتصال مشاغل خانگی و کسب و کارهای خرد به بازار است که موجب رضایت مشتری و تولیدکننده می شود.
اسماعیل غنیان افزود: امیدواریم با همکاری خوب جهاددانشگاهی و اداره کل پست استان طرح ملی مشاغل خانگی در استان در مرحله سوم که اتصال به بازار است با موفقیت پیش برود.
توسعه مشاغل خانگی سمنان در سه مرحله
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان با بیان اینکه این طرح در سه مرحله شناسایی ظرفیتهای اشتغال در حوزه مشاغل خانگی توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار در استان، طراحی شده است، بیان کرد: اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان سمنان در گام اول و دوم به خوبی انجام شد و مرحله سوم این طرح در استان آغاز شده است.
حسن رهایی اضافه کرد: در گام سوم این طرح ملی که اتصال به بازار است نیز فعالیت هایی از قبیل شکل دهی بازارهای فیزیکی و الکترونیکی و اتصال به بازار و بنگاه های بالادستی، تولید استاندارد و برندسازی، ارتقاء کمیت و کیفیت محصولات و بسته بندی و همچنین کمک به تنظیم برنامه های تولید و فروش از طریق فروشگاه های اینترنتی و مجازی طرف قرارداد با طرح در کنار سایر بازارهای فیزیکی انجام می شود.
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان تاکید کرد: به دلیل اینکه در این حوزه و بازارهای مجازی اعتماد جامعه به مجموعه پست خیلی بیشتر از سایر بازارهای مجازی است، جهاددانشگاهی با اداره کل پست استان در این زمینه همکاری خواهد داشت.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷