ابری با بیان اینکه ۸۰۰ کارگاه تولید فرش در سردرود فعال است، گفت: چهارسال قبل حدود۲۴۰ گالری فعال در سردرود وجود داشت اما به واسطه سختگیری مالیاتی و اعمال سیاست های نادرست اکنون این تعداد به ۱۰۰ گالری کاهش یافته است.
وی در رابطه با کشورهای خریدار این هنر نیز گفت: بیشترین میزان خرید را از کشور چین داریم و برخلاف سایر اجناس که چینی ها از روی آن کپی میکنند، تابلو فرش سردرود تنها صنعتی است که چینی ها کپی کاری نمیکنند و به نظر میرسد قرارداد تجاری ایران و چین بهترین فرصت برای این صنعت میتواند باشد.
ابری ادامه داد: اولین نمایشگاه اوراسیا و نمایشگاه اچ پو دبی از دیگر نمایشگاه هایی است که تابلو فرش سردرود در آنها حضور خواهد یافت.
وی با اشاره به اقدامات بسیج سازندگی در راستای حمایت از این هنر اظهار کرد: سردار زهرایی (رییس سازمان بسیج سازندگی کشور) در کنار بافنده نشسته و پیگیر مشکلات تولیدکنندگان است و در واقع بسیج سازندگی کار دولت را انجام میدهد.
وی ادامه داد: حمایت ۵ الی ۱۵ میلیون تومانی از تولید کنندگان تابلو فرش، معرفی این هنر از طریق تیزرهای تبلیغاتی، رصد افراد بیکار و معرفی آنها جهت اشتغال در کارگاه ها از جمله اقدامات حمایتی سازمان بسیج سازندگی سپاه عاشورا از این هنر است.
رئیس اتحادیه تابلو فرش سردرود در پایان در خصوص اعتبار لازم جهت اشتغال در بحث تولید تابلو فرش نیز گفت: برخلاف پتروشیمی، فولاد، نفت و... که نیازمند هزینه های میلیاردی هستند، یک فرد میتواند تنها با هزینه ۵۰ میلیون تومان بعنوان تولید کننده تابلو فرش کارش را آغاز کند.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷