جشنواره مد و لباس ویژه پیشرانان و متقاضیان طرح ملی مشاغل خانگی استان ایلام در محل جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام برگزار شد.
در این رویداد که با حضور مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی، مدیرکل امور بانوان استانداری، معاون اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) و معاون اشتغال اداره کل بهزیستی ایلام و رئیس بسیج اصناف برگزار گردید پیشرانان طرح ملی مشاغل خانگی آخرین دستاورهای خود در زمینه طراحی انواع لباسهای مجلسی، بچهگانه و خانگی از فرصتهای موجود و مشکلات این حوزه را ارئه دادند.
«سیدغلامرضا حسینی» رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام، در افتتاح این نمایشگاه که به همت پیشرانان و متقاضیان رشته خیاطی طرح ملی اشتغال خانگی برگزار شد، اظهار کرد: هدف از ایجاد این نمایشگاهها این است که بتوانیم بحث اشتغال خانگی را تحقق ببخشیم.
وی با بیان اینکه فرصتهای بسیار خوبی در زمینه بازارهای داخلی و در خصوص بازارهای منطقهای ایجاد شده و در زمینه بازارهای جهانی هم برنامههایی داریم، گفت: علاوه بر این ما در استان ایلام خیلی از محصولات مشاغل خانگی را میتوانیم از طریق مکانبازارهای مجازی ارائه و فراتر از مرزهای جغرافیایی برای فروش محصولاتمان فکر کنیم.
رئیس جهاددانشگاهی واحد استان ایلام با بیان اینکه این نمایشگاه محصول شبکهسازی و فعالیتهای تیمی و زنجیرهای در مجموعه جهاد دانشگاهی ایلام است، تاکید کرد: ما به دنبال این هستیم که برندسازی را در استان به طور جدی دنبال کنیم اما متأسفانه بر سر راه تحقق این امر موانعی وجود دارد و اگر بتوانیم برندسازی را توسعه دهیم اتفاقات خیلی خوبی را در استان شاهد خواهیم بود.
حسینی گفت: ظرفیتهای بسیار خوبی در استان وجود دارد و امیدوارم با همافزایی بیشتر این فعالیتها به نتیجه برسد.
«شکراله شیرخانی» مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان ایلام نیز با تقدیر از تلاشهای جهاددانشگاهی ایلام در اجرای طرح ملی مشاغل خانگی، اظهار کرد: دوخت و توسعه پوشاک یکی از رشتههایی است که پرداختن به آن میتواند بحث اشتغال را پوشش دهد و نیاز جامعه امروز ما را رفع کند و امیدوارم این طرح به هدف مطلوب و غایی کار پوشاک که ایجاد اشتغال پایدار و تولید خانگی در استان است برسیم.
«زینب شیرخانی» مدیرکل بانوان و خانواده استانداری ایلام نیز در مراسم افتتاحیهی این نمایشگاه اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه مد و لباس در جهاد دانشگاهی ایلام جای خوشحالی دارد و این نمایشگاه نشان داد ما در فرهنگ اسلامی و همچنین فرهنگ سنتی خودمان دارای تنوع رنگها و مدل ها هستینم و امیدواریم رسم و رسوم سنتی هم در این زمینه حفظ شود.
وی با بیان اینکه ما در استان تولید کننده بزرگ پوشاک زنانه نداریم، تصریح کرد: سعی ما این است که اعتباراتی را برای حمایت از فعالان تولید پوشاک زنانه در استان جذب کنیم و اعتقاد داریم جوانانی که در این عرصه هستند باید حمایت شوند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری ایلام تاکید کرد: افراد فعال تولید کننده در این عرصه از سوی جهاد دانشگاهی به امور بانوان استانداری معرفی شوند تا ما بتوانیم زمینه حمایت از آنان را با اعطای تسهیلات فراهم کنیم.
«حمید احمدی» رئیس اداره راهبری شغلی کمیته امداد استان ایلام ، نیز اظهار کرد: در زمینه مشاغل خرد، کوچک و خانگی کمیته امداد فعالیتهای بزرگی را انجام داده و ما در دو سال اخیر بحث راهبری شغلی را دنبال کردهایم و آمادگی داریم از ظرفیتهای جهاددانشگاهی در این عرصه استفاده کنیم.
وی گفت: راهبری مددجویان تحت پوشش ما در مشاغلی که بتواند زنجیره ارزش ایجاد کند می تواند همکاری بعدی ما با جهاد دانشگای ایلام باشد.
سرهنگ محمدی از بسیج اصناف سپاه گفت: یکی از اهداف واحد در سال 1400 حمایت از تولیدکنندگان با پرداخت تسهیلات یا معرفی به تجار و فعالان اقتصادی است که به صورت ویژه از طرح و آثار که نو و جدید خلق شده است به عنوان کارآفرین حمایت کرده و شرایط تولید انبوه را فراهم میآورند.
وی تاکید کرد: با توجه به آثاری که در اینجا مشاهده گردید بسیار متمایل به تعریف تفاهمنامه در جهت آشنایی با زمینههای همکاری با جهاد دانشگاهی و اینکه آن را منتج به تولید و عرضهی محصول به بازار کنیم.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷