اخبار

معنویت و معیشت ابزارهای حل چالش های امروز

سيستان وبلوچستان

۱۴۰۰/۰۳/۳۱

خلاصه خبر

با انعقاد تفاهم نامه همکاری فی مابین جهاددانشگاهی استان  و مرکز خدمات حوزه های علمیه استان زمینه همکاری برای توسعه مشاغل خانگی تقویت گردید.


متن کامل خبر

با انعقاد تفاهم نامه همکاری فی مابین جهاددانشگاهی استان و مرکز خدمات حوزه های علمیه استان زمینه همکاری برای توسعه مشاغل خانگی مبتنی بر ظرفیت های طرفین تقویت گردید.

در نشستی که با حضور رئیس جهاددانشگاهی استان ، مدیر کل مرکز خدمات حوزه های علمیه و مدیراجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان برگزار گردید ، تفاهم نامه ای جهت گسترش فعالیت های مشترک این دو مجموعه با تاکید بر توسعه کسب و کارهای خانگی و موارد دیگر به امضا طرفین رسید.
     
     حجت الاسلام والمسلمین  مهدی نژاد ، مدیر مرکز خدمات حوزه علمیه بیان داشت : استفاده از ظرفیت های موجود جهاددانشگاهی در حوزه توسعه کسب و کارهای خانگی میتواند زمینه مناسبی را جهت تحقق اهداف مرکز در حوزه معیشت و اشتغال جامعه هدف فراهم آورد.

از این رو مرکز تاکنون توانسته است حدود 100طلبه کارآفرین که در حوزه هایی متعددی همچون مشاغل خانگی فعالیت دارند را شناسایی نماید .

وی در ادامه بیان داشت : یکی از مهمترین دغدغه های مطرح شده توسط این افراد ، موضوع بازار و فروش است که امید است بتوان با هم افزایی ظرفیت های مجموعه ها پاسخ مناسبی را برای این دغدغه فراهم آورد.

   دکتر تاجری ، رئیس جهاددانشگاهی نیز بیان داشت : جهاددانشگاهی بعنوان مجری طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در کشور در حال فعالیت میباشد و این طرح هم اکنون در مرحله فاز دو و سه خویش قرار دارد که بیشتر فعالیت آن هم اکنون معطوف به اتصال افراد متقاضی به بازار کار است.

از این رو مشاوره ها و بسترهای لازم جهت افزایش فروش متقاضیان ، بازاریابی ، استانداردسازی و موارد دیگر در حال ارائه می باشد.


در ادامه نشست مرتضی نوری ، مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان ضمن اشاره به فعالیت های جاری و گذشته طرح بیان داشت : طلاب دینی بعنوان یک رسانه مردمی میتوانند نقش مهمی را در گفتمان سازی اهمیت مشاغل خانگی در چرخه اقتصادی استان، ایجاد انگیزه و از همه مهمتر رفتن افراد فعال در این حوزه به سمت الگوهای شبکه محور ایفا نمایند.

الگوهای شبکه محوری که میتواند زمینه توسعه و پایدار سازی مشاغل خانگی را فراهم آورد ، از این رو در برنامه تلویزیونی آتی که در این باب در دست تولید میباشد حتما از ظرفیت طلابی که بتوانند بستر سازی مناسبی را جهت ایجاد اشتغال و شبکه های مرتبط کاری آن  نمایند استفاده خواهد شد.

در پایان مقرر شد نشست تخصصی دیگری با محوریت 100 طلبه کارآفرین شناسایی شده برگزار گردد تا زمینه های احتمالی هم افزایی بیشتر مشخص و اجرایی گردد.