نخستین گام اتصال پشتیبان و متقاضیان طرح ملی الگوی نوین مشاغل خانگی با برگزاری همایش «فرشبافان و پشتیبان فرش» در شهرستان ایوان استان ایلام برداشته شد.
به گزارش خبرنگار سامانه طرح ملی الگوی نوین مشاغل خانگی inhb.ir ، در این همایش که به دعوت ستاد راهبری طرح مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام و با حضور مهدیان معاون فرماندار و استقبال بسیار خوب فرشبافان شهرستان برگزارشد، نماینده جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام ضمن تشریح روند طرح و چگونگی ورود به مرحله دوم که مرحله اتصال متقاضیان به پشتیبان است، اظهار کرد: در مرحله دوم طرح، متقاضیان به پشتیبان محلی و استانی اتصال مییابند تا آموزش و مشاوره و توانمندسازی آغاز شود و فرشبافان توانایی تولید فرش با کیفیت و مناسب و دلخواه بازار را پیدا کنند و برای مرحله سوم یعنی اتصال به بازار و برندهای کشوری آمادگی داشته باشند.
عبداله منصوری با بیان اینکه در تمامی این مراحل جهاد دانشگاهی با همه ظرفیتها در کنار تولید کننده و پشتیبان خواهد بود گفت: جای خرسندی است که فرشبافان شرکت کننده در این گردهمایی اغلب مهارت کافی برای ایجاد شغل پایدار خانگی را دارند و در مدت زمان کوتاهی میشود مرحله سوم طرح را آغاز کرد.
وی شرکت «هفت اورنگ زاگرس» را در این شهرستان به عنوان پشتیبان رشته فرشبافی طرح نوین مشاغل خانگی معرفی کرد و افزود: هدف ما این است که از وابستگی متقاضیان به وام بکاهیم، بسیاری از متقاضیان اگر نیاز به وام نداشته باشند موفق تر عمل خواهند کرد.
پرسش و پاسخ فرشبافان با نماینده جهاد دانشگاهی استان ایلام و پشتیبان، برنامه بعدی همایش بود، اغلب فرشبافان حاضر از نحوه اجر و وضعیت طرحهای اجرا شده پیشین در شهرستان نارضایتی داشتند و دستگاههای متولی تولید فرش نظیر اتحادیه فرشبافان، مجمع امور صنفی و همچنین اداره کل صنعت و معدن و تجارت را در این زمینه مقصر میدانستند.
پس از تشریح کامل طرح نوین مشاغل خانگی توسط مشاور و پشتیبان، فرشبافان شهرستان آمادگی خود را برای همکاری با پشتیبان با تکمیل فرمهای تهیه شده اعلام کردند.
برخی از شرکتهای فعال حوزه فرش شهرستان که با اطلاع یافتن از برگزاری همایش، بدون دعوت قبلی و به شکل غیرمنتظره حضور یافته بودند، برای پشتیبانی طرح نوین توسعه مشاغل خانگی اعلام آمادگی کردند.
مهدیان، معاون فرماندار شهرستان ایوان برای هر گونه حمایت و مساعدت در اجرای هر چه بهتر طرح در شهرستان اعلام آمادگی کرد.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷