محمد قربانلو در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: اشتغال خرد در اقتصاد پویا نقش بسیار مهمی در اشتغالزایی دارد. توجه به این حوزه میتواند شرایط را برای بهبود کسب و کار و کاهش آمار بیکاری در کشور فراهم کند.
وی افزود: مهمترین مشکل در کشور، اشتغال جوانان و افراد جویای کار است. کار فقط پشت میزنشینی نیست و جوانان باید بدانند که میتوانند با سرمایه کم و بهرهمندی از تجارب خود ایجاد کسب و کار کنند که این امر در رونق اقتصادی کشورهای پیشرفته قابل توجه است.
این مسئول ادامه داد: یکی از اهداف ایجاد مشاغل خانگی اشتغال بانوان است تا در منزل کسب و کار خود را راه بیندازند و قطعاً با حمایت از این طرح که جهاددانشگاهی مجری آن بوده و با مطالعات دقیق آن را آسیبشناسی کرده، میتوانیم برای تعداد زیادی از بانوان شغل ایجاد کنیم.
قربانلو با اشاره به لزوم توسعه بخش فروش مشاغل خانگی در فضای مجازی، تصریح کرد: شیوع بیماری کرونا فروش مجازی افزایش یافت، به گونهای که مردم بدون در نظر گرفتن موقعیت جغرافیایی و سواد رسانهای، محصولات مورد نظر را سفارش میدهند. در حوزه فروش محصولات مشاغل خانگی هم باید کار مشابه این موضوع انجام شود.
مشاور سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان یادآور شد: در میان پوستاندازی اقتصاد جهانی با ورشکستگی بسیاری از مشاغل در دوران شیوع کرونا، فرصتهای جدیدی در حوزه کسب و کار جوانه زد و با سرعت فراگیر شد. حرکت مشاغل به سوی آشتی با فناوریهای روز از جمله سرویسدهی آنلاین و برقراری ارتباط توسط پلتفرم و بسترهای اینترنتی با مشتریان از نمونههای بارز این جهش بزرگ اقتصادی در جهان بود. شکلگیری مشاغل کوچک خلاقانه که در محیط محدود خانه ریشه گرفته بودند نیز از لیست این تغییرات حذفشدنی نیست.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷