اخبار

خلق فرصت برای صاحبان کسب و کار الکترونیکی در قالب مشاغل خانگی

كردستان

۱۳۹۷/۰۵/۰۹

متن کامل خبر

کسب و کار الکترونیکی به گستره‌ای از فعالیت‌های تجاری و اقتصادی اطلاق می‌گردد که به صورت آنلاین و با استفاده از اینترنت، وب، اینترانت، اکسترانت و یا ترکیبی از آنها صورت می‌پذیرد.


به گزارش ایسنا، منطقه کردستان، کسب و کار الکترونیکی یا  Electronic Business   و یا e-business   به آن دسته از فعالیت‌هایی گفته می‌شود که با استفاده از وب، اینترنت، اینترانت، اکسترانت یا ترکیبی از آنها صورت می‌پذیرد. کسب و کار الکترونیکی با هدف هدایت کسب و کار آنهم در قالب مجازی و الکترونیکی، محدودۀ وسیعی از فرآیندهای کسب و کار را شامل می‌شود که امروزه با پیشرفت و گسترش امکانات فضای مجازی و توسعه اینترنت، به یکی از محبوبترین و پرکاربردترین پتانسیل‌های اینترنتی تبدیل شده است .


کاهش هزینه‌ها، صرفه‌جویی در وقت و هزینه، حفظ بازار و شکل‌دهی بازارهای جدید مجازی، ایجاد و هدایت تجارت از طریق شبکه‌های الکترونیک، اتخاذ تصمیمات بهتر، بهینه‌سازی کالا  وخدمات و در نهایت گشایش شاه‌راه‌های جدید تجاری از طریق حذف واسطه‌ها و حذف هزینه‌های معاملاتی و تدارکاتی از جمله مزایایی است که صاحبان کسب و کار الکترونیکی بدان تأکید دارند.


با توجه به اینکه امروزه ورود به سازمان تجارت جهانی و قرارگرفتن در وضعیت رقابتی در شرایط کنونی امری اجتناب‌ناپذیر و ناگریز است و همچنین با توجه به مزیت‌هایی از جمله پایین بودن هزینه‌های کسب و کار الکترونیکی نسبت به سایر کسب و کارهای دیگر و تعدد زیاد کسب و کارهای الکترونیکی می‌توان نسبت به راه‌اندازی کسب و کار الکترونیکی تلاش کرد. بر این اساس در شرایط کنونی و با توجه به گسترش فعالیت‌های فردی و اجتماعی و هم‌چنین لزوم پیوستن به دهکده جهانی بیش از هر زمان احساس می‌شود، می‌توان اعلام کرد که «راه اندازی کسب و کار الکترونیک» اقدامی به صرفه و بسیار خوشبینانه خواهد بود.


اهمیت این مقوله، جهاددانشگاهی کردستان را بر آن داشت تا در ادامه رسالت خود، در راستای رسیدن فرد به موقعیت شغلی برتر در بازار کار رشته «کسب و کار الکترونیکی» کمک کننده بوده و به عنوان تسهیل‌گر درحوزه مشاغل خانگی، ضمن ارائه خدمات توانمندسازی، فرصتی را ایجاد کند تا فعالان عرصه الکترونیک و علاقه‌مند صاحب‌فن در این زمینه، کسب و کار خود را در خانه‌شان راه‌اندازی کرده و از طریق اتصال به برندها و پشتیبانان ملی و استانی محصولات (کالا و خدمات) خود را به فروش برسانند.


علاوه بر این مهم، فرصتی ایجاد شده تا زمینه‌ای برای فارغ‌التحصیلان جوان که هنوز وارد بازار کار نشده است نیز فراهم کرد تا علاوه بر داشته‌های علمی و تجربی خود توانمندسازی شده و با تکیه به تحصیلات دانشگاهی، مهارت‌های لازم در خصوص فعالیت و حضور در عرصه کار و اشتغال در اختیار آنان قرار داده شود و شرکت هایی در قالب پشتیبان علاقه‌مندان و متقاضیان «کسب و کار الکترونیکی» در طرح توسعه مشاغل خانگی است.


هم‌چنین همگام با گسترش مشاغل اینترنتی، فعالان حوزه کسب و کار الکترونیک که به حوزه فناوری و اینترنت علاقه دارد می‌تواند با راه‌اندازی یک سایت مستقل فعالیت شخصی خود را شروع کنند، این امکان نیز برای آنان فراهم می‌شود که نسبت به همکاری با سایر سایت‌هایی که فعالیت خود را به صورت اینترنتی و دورکاری انجام می‌دهند اقدام کنند و در واقع اتصال به بازار برای آنان بیش از هر زمان فراهم گردد.


گفتنی است، فعالان عرصه کسب و کار الکترونیک می‌توانند در صورت گسترش کار خود، با استفاده از ظرفیت‌های موجود در طرح مشاغل خانگی، کار خود را توسعه داده و دیگر علاقمندان را نیز استخدام کنند   .


در نهایت اینکه علاقمندان برای شرکت در این پروژه کارآفرینی با مراجعه به سایت طرح توسعه مشاغل خانگی به آدرس   www.inhb.ir   نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.