به گزارش ایکنا از هرمزگان، صدیقه مظفر، سرپرست معاونت فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی استان، عصر روز گذشته، ۱۴ تیرماه در آیین گشایش مجمع خیرین کارآفرین استان که با حضور مشاور معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره)، برگزار شد، اظهار کرد: متأسفانه در شرایط همهگیری ویروس کرونا که تغییراتی را در وضعیت اقتصادی کشور ایجاد کرده، معضل بیکاری که خود ریشه بسیاری از آسیبهای اجتماعی است، رشد بیشتری داشته است.
وی با اشاره به اینکه در روایات اسلامی بیکاری مذمت و نکوهش و کمکاری و سستی نیز ملامت شده است، افزود: استفاده از ظرفیتهای جهاد دانشگاهی در حوزههای آموزش، پژوهش، فرهنگ، فعالیتهای فناورانه و ظرفیتهای رسانهای از قبیل خبرگزاریهای ایکنا و ایسنا و سامانه نظرسنجی ایسپا میتواند در شرایط کنونی راه حل مناسبی برای برونرفت از مشکلات جامعه در بخشهای مختلف باشد.
عضو مجمع خیرین کارآفرین هرمزگان با بیان اینکه کار خیر و به خصوص خیر جمعی به عنوان یک وظیفه، نیاز و نشاط برای جامعه ضروری است، تصریح کرد: با توجه به استقبال مردم استان از طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از کلیه افراد و مسئولین و خیرین میخواهیم، تلاش به هم رسانند و ما را در راه توانمندسازی این افراد همراهی کنند.
مظفر عنوان کرد: مرکز نوآوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی به شناسایی افراد توانمند، خلاق و دارای ایدههای نو که قابلیت اجرایی آن در بازار کار وجود داشته باشد، کمک قابلتوجهی کرده است. از بهترین و مؤثرترین روشهای توانمندسازی آسیب دیدگان، آموزش و ایجاد اشتغال برای آنها و یاد دادن ماهیگیری به جای اهدای ماهی به آنان است.
وی بیان کرد: اصلیترین تفاوت کارآفرینی و اشتغالی که یک نهاد خیریه ایجاد میکند با یک شرکت اقتصادی در هدف و نیت از ایجاد اشتغال و تبدیلشدن بهواسطه ای برای رساندن رزق و روزی خداوند به بندگان خدا و حل ریشهای آسیبهای اجتماعی است.
مظفر ادامه داد: جهاد دانشگاهی هرمزگان با کارفرمایی اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی موفق به ثبتنام و ارائه مشاوره به بیش از ۶ هزار نفر در این استان شده است. تاکنون بیش از ۲ هزار نفر از این افراد در آموزشهای عمومی، تخصصی و مهارتی با تدریس کارشناسان و متخصصان این حوزه شرکت کردهاند. اکنون پس از گذراندن ۲ فاز عمومی و اختصاصی در ۱۳ شهرستان استان هرمزگان در فاز سوم که همان اتصال شرکتکنندگان طرح مشاغل خانگی به بازار است، هستیم.
سرپرست معاونت فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی هرمزگان اظهار کرد: ایجاد اشتغال یک امر بسیار مهم و اولویتدار است تا آنجا که اگر با نیت الهی انجام شود، قطعاً مصداق عمل خیر است. کار خیر در مقامی قرار گرفته که بهنوعی به حل یا کاهش معضلات و آسیبهای جامعه و یا رشد بخشهایی از آن منجر خواهد شد.
عضو مجمع خیرین کارآفرین هرمزگان یادآور شد: این مجمع تلاش دارد در راستای توانمندسازی اقشار کم برخوردار و افرادی که دچار آسیبهای مختلف اجتماعی شدهاند، آنان را تحت آموزش قرار داده تا بتوانند در جامعه به موفقیت دست یابند.
انتهای پیام
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷