به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی هرمزگان، صدیقه مظفر، سرپرست معاونت فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی استان،در این جلسه گفت: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ازجمله طرحهای حمایتی حوزه اشتغال، ذیل برنامه اشتغال فراگیر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است که جهاد دانشگاهی به عنوان نهاد واسط، تسهیلگر و توسعهای به منظور کمک و رونق اقتصاد خانوار و تحقق شعار سال و توسعه جایگاه مشاغل خانگی در اقتصاد کشور در حال اجرا است.
این مقام مسئول ادامه داد: جهاد دانشگاهی هرمزگان موفق به ثبتنام و ارائه مشاوره به بیش از ۶ هزار نفر در این استان شده است. تاکنون بیش از ۲ هزار نفر از این افراد در آموزشهای عمومی، تخصصی و مهارتی با تدریس کارشناسان و متخصصان این حوزه شرکت کردهاند. اکنون پس از گذراندن ۲ فاز عمومی و اختصاصی در ۱۳ شهرستان استان هرمزگان در فاز سوم که همان اتصال شرکتکنندگان طرح مشاغل خانگی به بازار هستیم.
سرپرست معاونت فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی استان عنوان کرد: مرکز نوآوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی با همکاری اموزش جهاد دانشگاهی با شناسایی افراد توانمند، خلاق وپیشران در بازار کار، کمک قابلتوجهی کرده تا از بهترین و مؤثرترین روشهای آموزش و ایجاد اشتغال برای متقاضیان بوده است .
به ظرفیتهای جهاد دانشگاهی در حوزههای آموزش، پژوهش، فرهنگ، فعالیتهای فناورانه و ظرفیتهای رسانهای از قبیل خبرگزاریهای ایکنا و ایسنا و سامانه نظرسنجی ایسپا اشاره کرد و گفت : با توجه به استقبال مردم استان از طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از کلیه افراد و مسئولین و... میخواهیم، تلاش به هم رسانند و تا به شعار سال که همان مانع زدایی و اشتغال است دست یابیم.
در ادامه رئیسی مسئول اقتصاد مقاومتی در جهاد دانشگاهی در ادامه اجرا پروژههای محرومیتزدایی تحت عنوان طرح جامع رفع محرومیت یکی از سیاستهای بسیج سازندگی است و در این راستا طرحهایی در حاشیه شهرها و روستاها با اولویت آب شرب و مسکن روستایی و زیرساخت اشتغالزایی در حال اجرا است.
وی با اشاره به ظرفیت های بسیج سازندگی در امر اشتقال عنوان کرد: بسیج سازندگی استان بوشهر در تعامل با مسؤولان و مردم طرحهای مهم و تاثیرگذاری در بخشهای گوناگون در محرومیتزدایی در روستاها و شهرها اجرا کرده است و بر اساس تفاهم نامه ای که با جهاد دانشگاهی بسته است آمادگی هر گونه همکاری را دارد.
انتهای پیام
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷