به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ میرزابیگی، معاون آموزشی جهاد دانشگاهی همدان میگوید: سهم امسال استان در اجرای طرح مشاغل خانگی، 2100 نفر است که 2975 نفر تاکنون برای این مشاغل در سامانه جهاد دانشگاهی ثبت نام کرده اند.
او افزود: جهاد دانشگاهی در قالب طرح ملی توسعهی مشاغل خانگی استعدادهای افراد جویای کار را به مهارتی برای کسب درآمد تبدیل میکند.
میرزابیگی گفت: دورههای آموزشی جهاد دانشگاهی را در رشتههای مورد نیاز استان شامل خیاطی، کیک و شیرینی، قالی و تابلو فرش، مبل و منبت، ویراستاری و پویانمایی(انیمیشن )ثبت نام کرده ایم.
این طرح در سه مرحله ی نیاز سنجی آموزش عمومی (مباحث اقتصاد و کارآفرینی) و تخصصی، و اتصال به بازار کار انجام میشود که مهمترین مرحله که این طرح را منحصربه فرد کرده مرحلهی سوم است که با استفاده از پیش رانها انجام می شود به این ترتیب که جهاد دانشگاهی با ۹۰ صاحب حرفهی تولید کننده قرارداد بسته که خود دورهها را با امکانات جهاد دانشگاهی برگزار می کنند سپس از طریق سفارش کار به مهارت آموزان آنها را به بازار کار متصل میکنند و به این ترتیب کارخود را هم توسعه میدهند.
گفتنی است؛ قراردادی هم با صندوق بیمهی روستایی بسته شده که متقاضیان میتوانند از این طریق تحت پوشش بیمه قرار بگیرند.
در اواسط اجرای طرح در جهاد دانشگاهی همدان ۲۷۲ نفر درمرحله ی اتصال به بازار و ۵۴۰ نفر در پایان مهارت آموزی قرار دارند.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷