اخبار

کسب درآمد با آموزش تولید ترشیجات

هرمزگان

۱۴۰۰/۰۴/۲۳

متن کامل خبر

به گزارش دبیرخانه طرح ملی مشاغل خانگی هرمزگان، یکشنبه 20تیرماه1400پنجاه و چهارمین دوره آموزش مهارتی آنلاین « ترشیجات»مقدماتی با تدریس سرکار خانم زراعت کار برای متقاضیان شهرستان بندر عباس، پارسیان، قشم،کیش و بندر خمیر در حال برگزارشد به  کارفرمایی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، مجری گری جهاد دانشگاهی هرمزگان در جهاد دانشگاهی  برگزارمی شود.

زراعت کار بطرح مسئله  که چگونه می‌توان با فروش ترشی خانگی درآمد کسب کرد؟ گفت: خلاقیت و داشتن استعداد در هر کاری خوب است. گاهی اوقات یک ایده عالی شما را در مسیر جدیدی قرار می‌دهد. اگر همیشه از ترشی خوردن لذت می‌برید یا به سادگی طرفدار ترشی‌های لذیذ هستید، ممکن است به فکر راه اندازی کسب درآمد با فروش ترشی باشید.

وی در ادامه با ساخت چند مدل ترشی پرداخت

دستور تهیه چند ترشی

ترشی انبه

مواد لازمی که جهت تهیه این ترشی خوشمزه احتیاج دارید عبارت‌اند از: انبه زرد و شیرین، سیر، سرکه، روغن زیتون، تخم گشنیز، فلفل سیاه و قرمز، سیاه دانه

طرز تهیه ترشی انبه

انبه‌ها را بعد از شستن به قطعات و اندازه‌های دلخواه خرد کرده و کنار بگذارید. مخلوط همه ادویه‌های ذکر شده را با هم در یک تابه داغ به مدت چند دقیقه تفت دهید و بعد آسیاب کنید. سیرها را پوست گرفته و کاملاً له کنید. کوبیدن سیرها عطر بیشتری به ترشی می‌دهد.

حالا مخلوط ادویه‌ها، انبه، روغن زیتون، سیر و سرکه را با هم مخلوط کنید. این ترشی باید غلیظ باشد، پس توصیه می‌شود از ریختن سرکه بیش از اندازه خودداری کنید. ترشی را در یک ظرف شیشه‌ای بریزید و بین یک تا دو هفته به آن زمان دهید تا جا بیفتد.

نکات

به این دلیل که انبه زرد شیرین است برای متعادل کردن طعم آن از سرکه و فلفل استفاده می‌کنند.

اگر با تندی این ترشی مشکلی ندارید چند عدد فلفل همدانی را له کرده و به موادتان اضافه کنید.

اگر تمایل دارید طعم شیرین انبه به طور کامل از بین برود با پشت چنگال انبه‌ها را له کنید. با له کردن انبه طعم‌ سایر مواد بیشتر به خوردش می‌روند و شیرینی آن را متعادل‌تر می‌کنند.

خواندن مقاله معرفی چند کسب و کار کوچک را از دست ندهید.

دستور تهیه ترشی لیته

انواع ترشی لیته طرفداران بسیاری دارند، چون تهیه آن‌ها بسیار آسان است. خیلی سریع آماده شده و بسیار خوشمزه هستند. مواد مورد نیاز این مدل ترشی شامل بادمجان، گوجه فرنگی، سرکه سفید، سرکه قرمز، هویج، فلفل دلمه‌ای سبز، فلفل تند، سیر، زردچوبه، سیاه دانه، نمک و آب است.

 

طرز تهیه لیته

پوست بادمجان را بگیرید و به همراه سرکه قرمز و آب داخل قابلمه‌ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و در صافی بگذارید تا خنک شود. بعد آن را ساطوری خرد کنید. هویج، فلفل دلمه‌ای، فلفل تند، بادمجان، سیر، زردچوبه و سیاه دانه را درون ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید.

پوست گوجه فرنگی را بگیرید و پوره کنید. بعد پوره گوجه فرنگی، سرکه سفید و نمک را داخل ظرف دیگری ریخته با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. مایه گوجه فرنگی را به مخلوط سبزیجات بیفزایید و داخل شیشه‌ای بریزید. درب آن را ببندید و به مدت 3 روز در دمای محیط و 10 روز در یخچال قرار دهید. سپس نوش جان کنید.

 لازم به ذکر است طرح ملی توسعه مشاغل خانگی یک طرح دو جانبه مابین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاددانشگاهی است که جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد توسعه ای و تسهیل‌گر در نظر گرفته شده است تا پروژه‌های مبتنی بر توسعه مشاغل خانگی را بصورت هدفمند در سطح کشور اجرا نماید.

انتهای پیام