معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه الگوی جدید طرح مشاغل خانگی با تمرکز بر محور توسعه کسب و کار دنبال میشود، گفت: فاز نخست طرح مشاغل خانگی با همکاری جهاددانشگاهی و با تأکید بر پرداختن به گروههای آسیبپذیر و رشته های دارای مزیت در حال اجرا است.
عیسی منصوری در گفت و گو با ایسنا، منطقه کردستان، با اشاره به اینکه الگوی مشاغل خانگی در سال 96 توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تدوین، طراحی و اجرا شد، اظهار کرد: این الگو متفاوت با الگوی قبلی است.
وی افزود: در الگوی قبلی ملاک بر این بود که متقاضیان مشاغل خانگی فقط میتوانستند وام و مجوز بگیرند و فرض بر این بود که یک شغل پایدار ایجاد شده است، در صورتی که بررسیها نشان میدهد که این هدف محقق نشده است.
معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه الگوی جدید طرح مشاغل خانگی با تمرکز بر محور توسعه کسب و کار دنبال میشود، تصریح کرد: فاز نخست طرح مشاغل خانگی با همکاری جهاد دانشگاهی در چند استان به اجرا در آمده است.
وی با ابراز رضایت از نتایج مثبت این طرح، گفت: اتصال مشاغل به بازار بر اساس آموزش و توانمندسازی بخش جدیدی است که به این طرح اضافه شده است.
منصوری با ذکر اینکه رشته فعالیتهای تدوین شده جزو رشته فعالیتهای دارای مزیت در منطقه هستند، خاطرنشان کرد: گروههای هدف مشخصی که معمولاً آسیبپذیر هستند از الویتهای این طرح است.
وی در ادامه با ابراز خرسندی از اینکه خوشبختانه طرح مشاغل خانگی نتایج مثبتی را به دنبال داشته است، گفت: امید است بتوان این نتایج را به تمامی مناطق کشور تعمیم داد.
معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان یادآور شد: سامانه www.inhb.ir جهت آشنایی با طراح مشاغل خانگی راهاندازی شده است که علاقمندان میتوانند با مراجعه به آن نسبت به کسب اطلاعات بیشتر اقدام کنند.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷