به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان گلستان: متین تقی بائی در دیدار رئیس انجمن بانوان بازرگان استان گلستان اظهارکرد:دبیرخانه طرح ملی مشاغل خانگی از اول مهر سال گذشته افتتاح شده است و در ۱۴ شهرستان استان درحال فعالیت هستیم.
وی ادامه داد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی توسط جهاد دانشگاهی در سه فاز اصلی شناسایی، آموزش و توانمندسازی و اتصال به بازار دنبال میشود.
وی خاطر نشان کرد:۷۰ درصد آموزش های در طرح ملی مشاغل خانگی انجام می شود و در حوزه صنایع دستی می باشد و هدف ما توانمندسازی بانوان است و میتوانیم با همکاری هم اقدمات مهمی در راستای اشتغال بانوان استان انجام دهیم.
فریده بستان بان رئیس انجمن بانوان بازرگان استان گلستان در این دیدار تصریح کرد: کانون زنان بازرگان با هدف ساماندهی وتوانمند سازی بانوان در استان برای ورود به عرصه فعالیت های تجاری تولیدی وخدماتی ایجاد بهبود فضای کسب وکار بانوان توسعه ارتقای کارآفرینی درحوزه بانوان تشکیل شده است.
وی ادامه داد: هدف ما پیگیری جهت رفع موانع موجود حمایت وتشویق بانوان در امور اقتصادی و هم سوکردن فعالیت در راستای توسعه اقتصادی کشور و فراهم ساختن زمینه های فعالیت بانوان درعرصه تولید وتجارت است.
وی خاطر نشان کرد: فراهم کردن زمینه حمایت های ملی و تخصصی مشاوره ای از زنان تولید کننده و بازرگان از دیگر اقدمات ما جهت توامند سازی بانوان استان است.
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به کارفرمایی وزارت کار تعاون ورفاه اجتماعی و نظارت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گلستان، همزمان با کل کشور در جهاددانشگاهی استان در حال اجرا می باشد که سهم استان گلستان در این طرح اشتغال برای 2300 نفراز متقاضیان مشاغل خانگی است.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷