اخبار

پیشران طرح توسعه مشاغل خانگی در کرمانشاه: اشتغالزایی بیش از ۳۰۰ نفر توسط پیشرانِ حوزه پوشاک استان کرمانشاه

کرمانشاه

۱۴۰۰/۰۴/۲۹

خلاصه خبر

پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در حوزه پوشاک استان کرمانشاه از ایجاد اشتغال برای بیش از ۳۰۰ نفر در استان خبر داد و افزود: اگر در این طرح از سوی مسئولان حمایت شده و مجوزهای لازم جهت کار را دریافت کنیم، ظرف مدت دو سال زمینه اشتغال بیش از چند برابر این آمار را در استان فراهم می کنیم.


متن کامل خبر

سجاد تیموری در گفت و گو با روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه با بیان اینکه مدت زیادی از ورودش به حرفه پوشاک نمی گذرد، "کرونا" را عامل اصلی ورودش به این حرفه عنوان کرد و افزود: فعالیت اصلی من در حوزه صنعت است و تا دوسال پیش در شهرک صنعتی فرامان کارخانه داشتم تا اینکه با شیوع کرونا همه چیز عوض شد.
تیموری گفت: با شیوع کرونا تعداد زیادی از زنان بی سرپرست و بدسرپرست از کاربیکار شدند و مراجعات آنها به دفتر انجمن زنان کارآفرین که همسر من مدیریت آن را برعهده دارد افزایش پیدا کرد، با افزایش حجم مراجعات با مشورتی که با هم داشتیم، تصمیم گرفتیم برای این زنان ایجاد اشتغال کنیم و درگام اول سراغ تولید ماسک رفتیم.
وی افزود: ظرف مدت کوتاهی و طی جلساتی آموزش دوختِ ماسک به حدود 50 نفر از زنان بدسرپرست و بی سرپرست داده شد و سپس با تهیه پارچه ماسک و برش آن، کار دوخت ماسک توسط این زنان انجام شد.
تیموری گفت: برای انجام این کار، مجوزهای لازم از معاونت غذا و دارو را اخذ کرده و در نهایت توانستیم حدود 200 هزار عدد ماسک تولید کنیم، ماسک هایی که در دفتر انجمن زنان کارآفرین برش می خوردند و عمدتا در منزل، توسط زنان بدسرپرست و بی سرپرست زیردوخت می رفتند..

وی در ادامه با اشاره به آشنایی دوساله با طرح توسعه مشاغل خانگی، گفت: از طریق سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه با این طرح و ویژگی های آن آشنا شدیم.
تیموری از این طرح به عنوان یک طرح کاربردی در توسعه مشاغل خانگی یاد کرد و افزود: در این طرح افرادی که تجربه بیشتر و مهارت کافی دارند در حوزه های مختلف مشاغل خانگی از جمله فرش،تولید پوشاک، گلیم و ... به عنوان "پیشران" انتخاب می شوند و افرادی به عنوان زیرمجموعه این افراد مشغول به کار می شوند.
این پیشران حوزه  پوشاک استان گفت: در این طرح در حوزه پوشاک، آموزش رایگان، مواد اولیه، مدیرکل فنی و کنترل کیفیت که بر روند اجرای کار نظارت داشته باشد را تامین کرده و در اختیار زیرمجموعه ها قرار می دهیم.
وی افزود: زیرمجموعه ها در این طرح فقط کار دوخت را طبق آموزش هایی که دریافت کرده اند انجام میدهند و بصورت ماهانه دستمزد دریافت می کنند.
تیموری خاطرنشان کرد: تولیدات ما هم به گونه ای است که از قبل سفارش انجام آن را دریافت کرده ایم بنابراین نگرانی برای فروش وجود ندارد.
این کارآفرین کرمانشاهی گفت: در مجموع طرح ملی توسعه مشاغل خانگی طرح خوبی است، اما برای کارایی بیشتر بهتر بود که با پیشران ها هم مشورت صورت می گرفت چرا که یکی از مشکلات عدم اتصال پیشران ها در این طرح است و اگر بتوانیم با پیشران های دیگر در حوزه های مختلف ارتباط داشته باشیم میتوانیم مشاغل خانگی در حوزه های مختلف را توسعه دهیم.