پوران باباپور، کارشناس ارشد برنامهریزی شهری در گروه هنر است که از ۲۵ سال گذشته مشغول فعالیتهای هنری بوده و مسئولیت گروههای هنری و آموزشگاه فنی و حرفهای را بر عهده داشته و عناوینی چون کارآفرین نمونه، نماینده گروههای هنری مرند در رویداد تبریز ۲۰۱۸، دبیر کانون فرهنگی و هنری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند، منتخب کارآفرین آذربایجان شرقی در نمایشگاه توانمندیهای روستای بین المللی تهران و مربی کلاسهای مهارت مدارس سما واحد مرند را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: در سایه سالها تلاش و علاقه مندی به هنر، تا حدودی موفق شدیم که هنر صنایع دستی از جمله سبدبافی، جوراب بافی سنتی، بافتهای سنتی، سفالگری دستی و ... که به مرور از ذهنها دور میشد را در شهرستان مرند رونق دهیم و با حضور هنرجویان سفالگری، دوخت و بافتهای سنتی، هنر اصیل شهرمان بار دیگر رشد یابد.
باباپور با تاکید بر اینکه مخاطبان اثر هنری، آرامش و لذت را در هنر میجویند، گفت: صنایع دستی هر منطقه، امید و آرامش و برگرفته از طبیعت، مهربانی و لطافت انسانهای آن دیار است که عاشقانه با دستهای خود آن را میسازند. صنایع دستی یکی از مهم ترین بخشهای اقتصاد کشور است که با دستان بانوان هنردوست شکل میگیرد اما باید بر اساس شعار سال ۱۴۰۰، از آن حمایت، پشتیبانی و مانع زدایی شود.
وی در ادامه با اشاره به طرح ملی توسعه مشاغل خانگی که به کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی توسط جهاددانشگاهی اجرا میشود، اظهار کرد: این طرح باعث پشت گرمی اصحاب هنر به خصوص هنرمندان صنایع دستی شده است و باعث شده تا بدانیم که در این مسیر سخت رسیدن به آرمانهای هنری، تنها نیستیم و این ارگان از ما حمایت میکند.
وی تاکید کرد: طی سالهایی که در زمینه هنر فعالیت داشتم، همواره سعی کردم تا اندوختههای خود را به نسل جدید انتقال بدهم و در گردآوری آثار فاخر هنری، برگزاری نمایشگاه صنایع دستی و هنرهای تجسمی و دفاع مقدس، همکاری با گروههای هنری نمایشی و فعالیت و مسئولیت در بسیج هنرمندان نقشی در هنر ایثار و شهادت داشته باشم.
این کارآفرین بخش هنر در بخش دیگری از سخنان خود، با بیان اینکه هنر به عنوان عنصر ضروری فرهنگ در جامعه بوده و باید حمایت و دلگرمی لازم برای هنرمندان وجود داشته باشد، افزود: برای علاقمندان به هنر در تمامی زمینههای هنری پیشنهاد میکنیم که روح و جسم خود را با هنر تلفیق دهند و برای ارتقای هنر خود در جشنوارهها و نمایشگاه و کارگاههای هنری شرکت کنند زیرا با تمرین و تکرار بصری و سمعی میتوان هنر را بروز داد.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷