این پیشران افزود :
در هر دوره از آموزشهای هنری چون سبدبافی، عروسک سازی، چرم دوزی، دوخت لباس سنتی و ... در این شهرستان، بیش از ۲۰۰ نفر از هنرجویان به صورت مستقیم حضور مییابند که در مجموع ۷۰ درصد از آنها جذب بازار کار شده و تاکنون برای بالای ۱۵۰۰ نفر از این طریق اشتغالزایی شده است.
این کارآفرین بخش هنر و صنایع دستی، با اشاره به اینکه طی هشت سال گذشته در حوزه کارآفرینی فعالیت میکند، افزود: با توجه به شرایط کرونایی، در حد امکان بانوان شاغل هنرمند در منزل به اشتغال میپردازند و به خصوص بخش تولید لباس طی سه سال گذشته در خانه مشغول به کار بوده است.
وی با اشاره به فعالیت «خانه سبدبافی» در زیر مجموعه این کارآفرین، ادامه داد: در این مکان، ۷۰ بانوی سبدباف به صورت مستقیم (اغلب بانوان شش روستای مرند) و ۳۰ فرد دیگر به صورت غیرمستقیم شاغل هستند که در این راستا با تاسیس این خانه توانستیم هنر زیبای سبدبافی را احیا کنیم.
وی با اشاره به شرکت در ۱۲۰ نمایشگاه عرصه طراحی و نقاشی، کیف و لباسهای محلی، صنایع دستی و هفت سین و ... طی سالهای گذشته، ادامه داد: نبود بازار فروش مناسب، عدم ارائه تسهیلات مناسب، عدم حمایت از هنرمندان خوش ذوق و به خصوص عدم تخصیص مکان مناسب برای ارائه آموزشهای رایگان در روستاها از جمله مشکلات حیطه هنر صنایع دستی است که میتوان با رفع موانع صادراتی این مشکلات را رفع کرد.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷