اخبار

دستگاه های یاری رسان کار آفرینی، باید سختگیریهای بی‌مورد را کنار بگذارند

هرمزگان

۱۴۰۰/۰۵/۰۶

خلاصه خبر

رخساره جهانشاهی کارآفرین صنایع دستی شهرستان هرمزگان و پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی هرمزگان با بیان اینکه سختگیریهای بی‌مورد را کنار بگذارند، گفت : استفاده از طرح اصیل کسب مهر، اصالت فرش را برایم به ارمغان آورد.


متن کامل خبر

به گزارش دبیر خانه طرح ملی مشاغل خانگی،رخساره جهانشاهی متولد شهر سیرجان و ساکن بندرعباس، فوق دیپلم زبان وادبیات فارسی  و  رشته هنری  او  بافته های داری  (گلیم  قالی وتابلو فرش ) می باشد که  از سال 1381 که به بندرعباس مهاجرت کردند،  شروع به فعالیت  هنری  که ابتدا بصورت تولید فردی بوده که این  این هنر بسیار گرانبها را از مادر خود می آموزند.

 وی افزود: سال 84 وارد گروه صنایع دستی شدم وتولید را افزایش داده و به متوالی با بافتن  گلیم وتابلو فرش آموزش‌هایی داشته وهمچنین مطالعه  دررابطه با هنر مورد نظر را انجام دادم وتحقیق بسیار درمورد قالی ایران و"گلیم شیرکی پیچ" که بسیار ظریف  وگرانبها هست، انجام دادم .

این پیشران حوزه فرش اظهار کرد: دراین سالها در نمایشگاه‌های زیادی شرکت کردم  وچندین سال به عنوان مربی  و وآزمونگر  صنایع دستی بندرعباس و هم چنین آموزش تابلو مشغول بودم.

جهانشاهی ادامه داد: درنماشگاه هایی که شرکت کردم، تقریبا فروش خوبی داشتم،  چون گلیم وفرش بسیار گران هستند و  مشتری خاص خودشان رادارند ومردم  نیز استقبال می‌کردند.

جهانشاهی افزود: از زمان شروع  کوید 19 ، کارگاه راسته، ابزار دار و وسایل را به منزل آورده وبصورت  اینترنتی  به مشتریان  از نظر آموزشی وهم تولید خدمات میدهم  اما  فروش بسیار کم هست واقتصاد صنعتگران دچار مشکل شده است .

وی با بیان اینکه کلیشه‌ای‌ترین و مهم‌ترین سخن کارآفرینان حمایت است، عنوان کرد: من هیچ ارگانی تا کنون توقع یاری نداشته ام  ولی با توجه بهرکود بازار که توسط این ویروس منحوس کوید بر بازار جهانی هاکم گشته از ارگانهای دولتی بخصوص صنایع دستی و اداره کار درخواست دارم با  معرفی وام های کم بهره در رونق این کسب و کار شود.

این پیشران حوزه فرش با اشاره به اینکه  فرش به عنوان مهم ترین صادرات غیر نفتی ایران به شمار می رود از این رو جا دارد تمام ارگانهای دولتی به خصوص بانک ها  بااعطای وام های کم بهره به دور ازسختگیریهای بی‌مورد با در نظر گرفتن مشکلات مردم کمک به یاری این صنعت بشتابند.

 این کار آفرین در ادامه ابراز کرد: هم اکنون علاوه اینکه در بندرعباس مشغول  تولید هستم،یک کارگاه غیر متمرکز در شهربسیار کوچک ودورافتاده هم مرز با بندرعباس دراستان کرمان دارم که حدود 40 نفر مشغول بافتن هستند وبا یک شرکت اقتصاد مقاومتی  قرارداد آموزش وتولید داریم که  بافت از خانم‌ها خرید ودستمزد از آن شرکت می‌باشد .

جهانشاهی ازپیگیری ها جهاد دانشگاهی در راستای آموزش و نحوه اتصال به بازار به عنوان یک نهاد علمی و مجری طرح ملی توسعه مشاغل خانگی تشکر کرد وبا گفت: بسیار خوشحالم که به بانوان سرزمینم که علاقه مند این هنر هستند، آموزش داده می شود وتولید آنها به فروش می رسد .

وی با بیان اینکه کمک به همنوعان و همشهری‌ها را وظیفه خود می‌دانم. در حوزه کاری با سختی‌های بسیار مواجه بودم ولی همواره امیدم به خدا بوده و امید وارم این بیماری به زودی تمام شده ودوباره کارگاهها راه  بیفتد وتولید همه صنایع صورت بگیرد واقتصاد روبه روشنایی و رشد برود.

وی مهم‌ترین رمز موفقیت خویش را صداقت خواند، افزود :براستی صداقت رمز موفقیت در هر کاری است،تا آنجا که بزرگ‌ترین چالش و مشکلی که انسان در عرصه تولید با آن برخورد می کند همین صداقت می‌باشد .

وی در پایان گفت: دنیا مزرعه آخرت است و انسان، هرچه در این دنیا بکارد، در این دنیا و آخرت برداشت خواهد کرد و هیچ عمل خیر و شری از نظر خدا دور نمی ماند و عاقبت، صاحب آن نتیجه را خواهد دید.

انتهای پیام