اخبار

همدان از استان های پیشرو در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی/ اتصال 320 متقاضی به بازار کار

همدان

۱۴۰۰/۰۵/۱۶

خلاصه خبر

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد همدان، دکتر علی کلانترنیا، به مناسبت چهل و یکمین، سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی در جمع خبرنگاران با اشاره به طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، همدان را یکی از استان های پیشرو در طرح عنوان نمود و گفت: تاکنون ۳۲۰ نفر از متقاضیان به بازار کار متصل شده اند.


متن کامل خبر

رئیس جهاد دانشگاهی استان همدان با اشاره به اینکه جهاد یک نهاد عمومی و غیر دولتی است اظهار کرد: در حوزه همدان، مرکز خدمات تخصصی تکنولوژی سفال داریم که از سال ۹۵ راه‌اندازی شده است که توفیقات خوبی نیز داشته است

کلانترنیا ادامه داد: در این راستا کتیبه‌های ساختمانی را به نوعی وارد حوزه‌های عملی و کاربردی کردیم که برای نمای ساختمان می‌توان از آن استفاده کرد.

وی با تاکید بر اینکه در این بخش سفال یا کاشی‌هایی با استحکام بالا تولید می‌شود و اکنون آمادگی این را داریم در بازار ارائه شود گفت: قرار است دیوارنگاره شهدا در هر محله اجرا شود که پیرو همین موضوع با شهرداری قرارداد بسته‌ایم.

وی یادآور شد: ظروف تزیینی با استحکام بالا نیز که نیاز به طراحی خاصی دارد در این حوزه انجام می‌شود که به صورت مستقیم منجر به اشتغال ۳۰ نفر شده است.

رئیس جهاد دانشگاهی همدان خاطرنشان کرد: پروژه مرکز ناباروری و بیماری‌های زنان رو به اتمام است مرکزی که از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی است و خدمات آن برای همدان و غرب کشور قابل اجراست.

وی ادامه داد: این مرکز شامل درمانگاه عمومی با رویکرد زنان و ژنتیک همراه با آزمایشگاه تشخیص طبی است که ان‌شاءالله طی ماه‌های آینده با کمک مسوولان استان راه‌اندازی می‌شود.

کلانترنیا با بیان اینکه در حوزه پژوهش و فناوری مرکز خدمات تخصصی سلامت و طب کار در دستور کار است افزود: این مرکز به ادارات، کارخانجات، شرکت‌های حمل و نقل عمومی و نیروگاه‌های بدو استخدامی خدمات می‌دهد.

رئیس جهاد دانشگاهی همدان با اشاره به اینکه در حوزه روستایی کارآفرینی و اشتغال را داریم و پیگیر این هستیم که پژوهش بیشتری انجام دهیم افزود: مجوز سلامت طب سنتی را در دستور کار قرار دادیم که مجوز آن از علوم پزشکی اخد شده و ماه‌های آینده به دنبال راه‌اندازی آن هستیم.

راه‌اندازی دبیرخانه طرح توسعه مشاغل خانگی

وی به راه‌اندازی دبیرخانه طرح توسعه مشاغل خانگی اشاره کرد و گفت: این طرح با کارفرمایی وزارت کار و اجرای جهاد دانشگاهی در ۳۱ استان اجرا می‌شود‌.

کلانترنیا با بیان اینکه در همدان ۲ هزار و ۱۰۰ نفر ظرفیت اشتغال عنوان شده که تاکنون ۳ هزار نفر ثبت‌نام کردند گفت: فاز دوم آموزش و توانمندسازی متقاضیان است که بخش عمده آن انجام شده و مهمترین فاز اتصال به بازار است.

وی با اشاره به اینکه استان همدان جزو استان‌های پیشرو است و تاکنون ۳۲۰ نفر اتصال به بازاز را انجام دادیم اظهار کرد: در حوزه‌های آموزش نیز مراکز آموزش کوتاه‌مدت را داریم که سعی کردیم دوره‌های مهارتی را تقویت کنیم، این دوره‌ها غالبا منجر به شغل می‌شود.