رئیس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه در حوزه همدان مرکز خدمات تخصصی تکنولوژی سفال داریم که از سال ۹۵ راهاندازی شده و توفیقات خوبی داشته است بیان کرد: در این راستا کتیبههای ساختمانی را به نوعی وارد حوزههای عملی و کاربردی کردیم که برای نمای ساختمان میتوان از آن استفاده کرد.
وی یادآور شد: ظروف تزیینی با استحکام بالا نیز که نیاز به طراحی خاصی دارد در این حوزه انجام میشود که به صورت مستقیم منجر به اشتغال ۳۰ نفر شده است.
رئیس جهاد دانشگاهی همدان خاطرنشان کرد: پروژه مرکز ناباروری و بیماریهای زنان رو به اتمام است مرکزی که از ظرفیتهای جهاد دانشگاهی است و خدمات آن برای همدان و غرب کشور قابل اجراست.
رئیس جهاد دانشگاهی همدان با اشاره به اینکه در حوزه روستایی کارآفرینی و اشتغال را داریم و پیگیر این هستیم که پژوهش بیشتری انجام دهیم افزود: مجوز سلامت طب سنتی را در دستور کار قرار دادیم که مجوز آن از علوم پزشکی اخد شده و ماههای آینده به دنبال راهاندازی آن هستیم.
وی به راهاندازی دبیرخانه طرح توسعه مشاغل خانگی اشاره کرد و گفت: این طرح با کارفرمایی وزارت کار و اجرای جهاد دانشگاهی در ۳۱ استان اجرا میشود.
کلانترنیا با بیان اینکه در همدان ۲ هزار و ۱۰۰ نفر ظرفیت اشتغال عنوان شده که تاکنون ۳ هزار نفر ثبتنام کردند گفت: فاز دوم آموزش و توانمندسازی متقاضیان است که بخش عمده آن انجام شده و مهمترین فاز اتصال به بازار است.
وی با اشاره به اینکه استان همدان جزو استانهای پیشرو است و تاکنون ۳۲۰ نفر اتصال به بازاز را انجام دادیم اظهار کرد: در حوزههای آموزش نیز مراکز آموزش کوتاهمدت را داریم که سعی کردیم دورههای مهارتی را تقویت کنیم، این دورهها غالبا منجر به شغل میشود.
متن کامل خبر در سایت ایسنا به آدرس https://www.isna.ir/news/1400051309475/ درج شده است.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷