اخبار

طرح ملی توسعه مشاغل خانگی فرصتی مناسب برای رشد کسب‌وکارهای استان قم می باشد

قم

۱۴۰۰/۰۵/۱۸

خلاصه خبر

پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی قم و تولید کننده پوشک های چندبار مصرف از دلایل برتری پوشک‌های چند با مصرف نسبت به نوع یک‌بار مصرف موجود در بازار گفت.


متن کامل خبر

پیشران طرح ملی مشاغل خانگی استان قم و تولید کننده پوشک های چندبار مصرف از دلایل برتری پوشک‌های چند با مصرف نسبت به نوع یک‌بار مصرف موجود در بازار گفت.

طیبه مستوفی، پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان قم، عنوان کرد: محصولی که تولید می‌کنیم پوشک‌های قابل شست‌وشو و چند بار مصرف است که جایگزین مناسبی برای پوشک‌های یک بار مصرف است.

وی ادامه داد: ابتدا این محصول برای بزرگسالان تولید می‌کردیم که بعد از اینکه از آن استقبال شد علاوه بر تنوع دادن در نوع دکمه‌ای، چسبی و... برای کودکان نیز تولید کردیم.

وی در رابطه با برتری این پوشک‌ها نسبت به نوع یک‌بار مصرف آن که در بازار موجود است، اظهار کرد: این پوشک‌ها به محیط زیست آسیب نمی‌رساند و با توجه به وضعیت اقتصادی نیز باعث صرفه‌جویی پنج تا ۱۰ میلیون تومانی در هزینه خانواده‌ها می‌شود.

پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان قم ادامه داد: این پوشک‌ها ارگانیک بوده و مواد شیمیایی نیز در آن وجود ندارد به همین خاطر از بروز مشکلاتی احتمالی در کودکان هم جلوگیری می‌کند.

وی با اشاره به اینکه با تولید این محصول برای بیش از ۲۰ نفر اشتغال‌زایی انجام شده است، بیان کرد: برنامه‌هایی برای گسترش کار داریم که اگر حمایت‌های لازم نیز انجام شود می‌توانیم برای همه کودکان و خانواده‌ها ایران این محصول را تولید کنیم و برای افراد بیشتری هم اشتغال‌زایی انجام دهیم.

وی افزود: برای بازاریابی و معرفی محصول مان از بازارها، شبکه‌های اجتماعی و بازاریابی میدانی استفاده کردیم؛ اما متأسفانه هنوز بسیاری از افراد با این محصول آشنایی ندارند به همین خاطر روی این مسئله تمرکز کردیم.

وی بیان کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی فرصت مناسبی برای رشد کسب‌وکارها در استان قم فراهم کرده است و در همین راستا آموزش‌ها و مشاوره‌های مناسب و جلسات متعددی با جهاد دانشگاهی استان قم و مدیران و کارشناسان طرح داشتیم.

مستوفی گفت: همچنین در حوزه تبلیغات و بازاریابی و معرفی محصول و معرفی نیروهای توانمند و در خصوص اخذ مجوزهای کسب‌وکار، اخذ تسهیلات، ثبت برند و کمک به حضور در نمایشگاه‌ها موارد خوبی ارائه و پیگیری شد و نیز ارتباطات بسیار خوبی از طریق این طرح پیدا کردیم.

شایان ذکراست طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به کارفرمایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و با اجرای جهاد دانشگاهی در ۳۱ استان کشور در حال اجرا است.