اخبار

استقبال هرمزگانی ‌ها از طرح ملی مشاغل خانگی

هرمزگان

۱۴۰۰/۰۵/۲۰

خلاصه خبر

مدیر اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی در هرمزگان گفت: استقبال هرمزگانی ها از طرح ملی مشاغل خانگی مويد اهميت و جايگاه ويژه اشتغال در استان است.


متن کامل خبر

صدیقه مظفر ، مدیر اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی در هرمزگان با اشاره به اجرای طرح ملی مشاغل خانگی در استان، اظهار کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از برنامه‌های اشتغال فراگیر است که به طور هم زمان  در ۳۱ استان توسط وزارت تعاون، کار و رفاه‌اجتماعی به عنوان کارفرما و ناظر و جهاددانشگاهی به عنوان مجری طرح در حال اجرا است.

وی افزود:طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از برنامه‌های اشتغال فراگیر است که در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، تولید، پشتیبانی و مانع‌زدایی‌ها، کمک و حمایت از کسب و کارهای خرد اجرا می‌شود.

مدیر اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی در هرمزگان افزود: اجرای این طرح در سه فاز پیش‌بینی شده که فاز اول شناسایی و اولویت‌بندی مزیت‌، ظرفیت‌ و پتانسیل‌های اشتغال در حوزه مشاغل خانگی است. فاز دوم به توانمندسازی متقاضیان از طریق مشاوره، راهنمایی، استعدادسنجی، بهره‌گیری از آموزش‌های کوتاه‌مدت کارآفرینی، شناخت بازار و مسائل مالی و فاز سوم به تعامل با فعالان عرصه فروش محصولات مشاغل خانگی، اتصال به بازار و ارتباط با برندهای معروف بازار فروش می‌پردازد.

این مسئول ادامه داد: رشته‌هایی که به عنوان مزیت در استان به آن پرداخته شده، شامل خیاطی، نوار بافی، رودوزی سنتی، لباس محلی،  قالی‌بافی، ترشیجات ، ..... است.

این جهاد گر نمونه  با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی برای متقاضیان، تصریح کرد: در حال در فاز نخست آموزش‌های عمومی نظیر بازاریابی، مدیریت کسب و کار و به 2هزارو 12 نفر.و در فاز دوم عمومی بازار یابی 344نفراز متقاضیان مشاغل خانگی در تمام 13 شهرستان استان هرمزگان آموزش داده شده است.

این مقام مسئول با تاکید براینکه هدف طرح آموزش مهارت محور بوده است ، ادامه داد : آموزش مهارتی  مقدماتی و پیشرفته (خیاطی، رودوزی سنتی ، دوزنده لباس محلی ، قالی بافی ، ترشیجات، محصولات زراعی ، بسته بندی خرما، نوار بافی)به هزارو 839 نفر و آموزش تخصصی (برندسازی ، بسته بندی و ایجاد فروشگاه های مجازی ) 978نفر نفربوده تاهم اکنون می باشد.

مظفر یادآور شد: از ابتدای اجرای طرح تاکنون 280 نفر اتصال به بازار داشته ایم و با توجه به اینکه هدف این فاز ایجاد زنجیره ارزش و شبکه سازی ویژه پیشران ها می باشد تا کنون از  15کارگاه تولید محصولات که دارای زنجیره ارزش می باشند به همراه ناظر استانی و مدیر اجرایی و کارشناسان و.... بازدید به عمل آمده و 10شبکه  برای پیشرانهای طرح ملی مشاغل طراحی شده است .

مدیر اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی در هرمزگان در پایان گفت : استقبال هرمزگانی ها از طرح ملی مشاغل خانگی مويد اهميت و جايگاه ويژه اشتغال در استان است که این مسئولیت تمام دستگاهای دولتی و غیر دولتی را در این زمینه سخت تر میکند و در این رابطه برای جلو گیری از هر گونه موازی کاری با ادارات متولی امر اشتقال از جمله صنایع دستی، شیلات، کمیته امداد، بسیج سازندگی ، ....و  نسهیل گران ، خیرین ، کار آفرینان و پیشرانهای این حوزه مذاکره شده است.

.انتهای پیام