اخبار

گفت و گو با بانوی کار آفرین فینی

هرمزگان

۱۴۰۰/۰۵/۲۷

خلاصه خبر

بانوی کارآفرین فینی، پشتیبانی و تشویق خانواده اش را عامل ارتقای انگیزه و موفقیت خود در راستای رسیدن به موفقیت می داند.


متن کامل خبر

به گزارش دبیر خانه مشاغل خانگی هرمزگان ، اسما ء برخورگفت:همه چیز از پیشنهاد خانواده در خصوص تشکیل یک شرکت تعاونی تولیدی شروع شد، البته رشته تحصیلی بنده خیاطی نازک دوزی و زخیم دوزی.لباس شب می باشد و علاقه وافر به این حرف باعث شد تا مقطع لیسانس به تحصیلاتم ادامه دهم.

وی متولد فین " بخش فین شهرستان بندرعباس یکی از شهرهای استان هرمزگان "بوده و حدود5سال است که به صورت حرفه ای در کارگاه خیاطی و تولیدی باز کرده و اکنون به عنوان مدیرعامل شرکت تولیدی با برند« خیاطی مُد » فعالیت می کند.

برخودارهدفش را ایجاد اشتغال و کمک به معیشت زنان در راستای گام برداشتن در مسیر تولید داخلی و اقتصاد مقاومتی عنوان می کند و میگوید: بعد از سالها تحصیل علم و کسب تجربه، بجای نشستن در خانه خواستم  بتوانم در جامعه و برای همشهریها و زادگاهم  مفید باشم و چه چیز بهتر از اینکه این فعالیت در زمینه حمایت از تولید داخلی در حول محور اقتصاد مقاومتی باشد.

این بانوی کارآفرین ادامه میدهد: با توجه به اینکه برای من موقعیت استخدام و اشتغال بکار در مشاغل مرتبط با مدرک تحصیلیام بود،  ولی علاقه وافرم به این هنر باعث شد در این عرصه واردشوم تا بتوانم با راهاندازی این کارگاه چند تن از همشریانم به اشتغال دست یابد و به تبع آن تاثیر مثبت بر زندگی آنان داشته باشد .

از سال 95شروع به فعالیت در زمینه خیاطی نموده ام،اول در منزل کار خود را شروع کرده و پر حال حاضر حدود سه سال می باشد ک کارگاه خیلی کوچیک راه اندازی نموده ام.

وی میگوید: همان ابتدای کار هیچکدام از اعضای شرکت تعاونی آورده مالی نداشتند و بدلیل آنکه بنیه مالی بنده کمی بهتر از دیگر اعضاء بود، اقدام به خرید ملزومات کاری اعم از چرخ خیاطی، اتو و دستگاه برش و ... کردم و از آنجائیکه سایر اعضا طبق توافقات طور که همه می دانند همه کارها در ابتدا آورده مالی نخواهد داشت ولی من با کمک تمام همکارانم که اکنون به نوعی یک خانواده محصوب میشویم زیرا درغم و شادی هم شریکیم توانستیم به موفقیت دست یابیم .

برخوردارابراز کرد:در طول این پنج سال  حدود ده نفر در تولیدی مشغول بکار هستند که پس از طراحی و برش پارچه، کار دوخت را انجام میدهند و اگر حمایت شده و سفارش کار داشته باشیم به اندازه هر چرخ قطعاً یک نفر مشغول بکار خواهد شد.

این بانوی کار آفرین از کارش احساس رضایت کرده و میگوید: به دلیل ساماندهی به وضعیت حجاب و عفاف و بازار آشفته مد و اصلاح وضع ظاهری لباس پوشیدن بانوان و جوانان منطبق با عرف و شرایط در خور شأن و منزلت جامعه اسلامی در تلاش هستیم تا در زمینه طراحی و تولید پوشاک سنتی و اصیل  و تهیه لباس مد ایرانی اسلامی گام برداریم و خدا را شکر از روند کاری که در آن قدم گذاشتم راضی هستم.

وی با توجه به رکود بازار کار و عدم حمایت مسئولین گلایه کرد و گفت: بعلت کرونا رکود بازار حتی علیرغم دوخت و تولیدات مطلوب نمی توانیم آنها را در بخش فین به بفروش برسانیم و مجبوراً به فروشگاههای شهرهای اطراف ارسال می کنیم امیدوار هستیم با کمک مسئولین و دریافت وام بتوانیم به وضعیت بازار آشفته لباس در شهر فین سر و سامان دهیم.

برخوردار در پایان گفت: برخی اوقات با خود فکر می کنم با داشتن این همه ذخایر و امکانات و نیروهای مستعد چرا کشور ما همیشه علاقه به واردات دارد و در زمینه صادرات از نیروهای داخلی حمایت نمی کند.

انتهای پیام