به گزارش دبیر خانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در هرمزگان، فوزیه اسماعیان مقدم بانوی کارآفرینی که هیچ مشکلی « حتی ویروس کرونا » صد راه اراده اش نشده ، به همراه خانواده در خانه کارگاه تولید لباس راه اندازی کرده و توانسته باعث اشتغال 5 نفر در کارگاه خود باشد که همگی این اتفاق های مرهون تجربه مسئولیتپذیری اجتماعی این بانوی هرمزگانی است .
حالا خانواده اسماعیان مقدم ، در میدانی اقتصاد مقاومتی گام نهاده و به جای افسوس که کرونا چه بر سر بازار آورده با یک اقدام و حرکت جهادیمنزلشان را به پایگاه اقتصادی تبدیل کرده اند و با ترکیب و طراحی لباسهایی که ریشه در فرهنگ و آداب و رسوم هرمزگان ولی با طرح و رنگ بازار پسند و مدرن که به جرات می توان گفت بی نظیرند به تولید خانگی پرداخته که این کارگاه توانسته نظر مشتریان فراوانی را به خود جلب کند.
در راستای گام سوم مشاغل خانگی و ایجاد شبکه و زنجیره ارزش کارشناسان مشاغل خانگی با این بانوی توانمد کار آفرین به گفت وگو نشستند که به اختصار در ادامه اودرده می شود.
او در خصوص قیاس فعالیتهای پشتیبانی زمان جنگ با دوران مبارزه با کرونا میگوید: «به نظر من فعالیت در زمان جنگ با زمان حال هیچ فرقی ندارد، هر دو یک شکل است. کار ما الان پشتوانه اسلام و پشتوانه رهبری است، آن موقع هم همینطور بود.»
خانه خانم اسماعیان مقدم ، کارگاه دوخت لباس شد. «شکر خدا بسیاری پای کار آمدند.و اکنون خود و سایر دوستان و همکارانش در کلاسهای آنلاین جهاد دانشگاهی که به کارفرمایی اداره کار به صورت مجازی برگزار میشوند شرکت کرده اند که به گفته این کار آفرین توانسته تاثیر بسزایی در کار داشته باشد .
برنامه یک روز کاری در خانه!
اسماعیل مقدم در خصوص دیگر کارهای خانه میگوید: «تا کارهای خانه را انجام ندهم دلم آرام نمیشود که پای کار بروم. صبح اول وقت، سریع کارهای خانه را انجام میدهم، بعد میآیم سر وقت دوخت و طراحی لباسها . یک اتاق را مخصوص این کار گذاشتم، ابتدا کارها را لیت گرفت و بر اساس اولویت مشتری شروع به طراحی برش و دخت آن میکنیم و کارها بین گروه تقسیم می شود و هریک از عزیزان وظیفه خواص خود را برعهده دارند . بعد یکی یکی و با دقت اتو میکنم تا اذان ظهر. بعد از نماز ظهر و عصر، دوباره مشغول میشوم تا اذان مغرب. بعدش دوباره ادامه میدهیم تا ۹ و ۱۰ شب. خلاصه هر کاری که باشد خانوادگی انجام میدهیم. اگر میگویم خانوادگی تعجب نکنید زیرا همکارانم جزو خانواده من محصوب می شود و اگر کمک هر کدام از آنان نباشد کار به سختی پیش می رود . در نهایت لباسها را که آماده بستهبندی شود، و آماده عرضه به بازارو یا مشتری میشود.»
،در این کارگاه که دوخت انواع پیراهن های سنتی،مجلسی،بچه گانه و فرم مدارس انجام می شود. که متاسفانه با اعلام وضعیت قرمز در استان به دو خیاط و یک کمک دست فعالیت در حال حاضر فعالت میپردازیم
وی در ادامه با بیان اینکه ما در کار گاه کار خود خیاطی به روش اسان را آموزش میدهیم.افزود : تشویق به کار و تلاش به عنوان عامل مهمی در رشد معنوی و تربیتی و سلامت فکری و معیشتی انسان، موضوعی است که قرآن کریم در آیات متعددی انسان رابه آن دعوت و توصیه نموده است. از این رو در کنار فعالیت روزانه من و همکارانم همکاری کارگاه فرا گیری و آموزش قرآن نیز برگزار میکنیم ودر آن شرکت می کنیم .
انتهای پیام/
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷