امالبنین موسوی در گفتوگو با دبیر خانه مشاغل خانگی اظهار کرد: با اینکه تا کلاسپنجم بیشتر به تحصیلاتم ادامه نداده ام ولی دوره های خیاطی را گذرانده ام و در این مسیر سختیهای زیادی را متحمل شدم که از جمله آنها میتوان به خرید تجهیزات، پیدا کردن بازار فروش و نبود سرمایه بوده است که خوشبختانه خانواده ام بهترین مشوقینم در این عرصه بوده اند.
وی ادامه داد: در حال حاضر 10 نفر در کارگاه خیاطی مشغول به فعالیت هستند که متاسفانه با اعلام وضعیت قرمز خیلی ها کامل تعطیل میباشد.
این پیشران تولید پوشاک تصریح کرد: مسئولین همکاری لازم را ندارند و بازار پوشاک نیز اشباع نشده است؛ اتحادیه خیاطان دستمزدها را افزایش نمیدهد و هیچ کس به فکر منافع دوزندگان نیست اما ما بانوان سرپرست خانوار مجبور هستیم با قیمت پایین سفارشات را بپذیریم.
این پیشران با گلایهمندی از مسئولین عنوان کرد: اکثر همکارانم اعضای خانواده ام می باشد اما متأسفانه بسیاری از افراد پس از چند ماه گذراندن دوره آموزشی و دریافت وام دیگر سراغ خیاطی نمیآیند و میگویند که تنها میخواستیم وام را دریافت کنیم که خوشبت داریم و این نهاد حمایتی تنها به دادن وام بسنده میکند و توقعات بالایی دارد در حالی که بهعنوان یک دستگاه اجرایی میتواند بسیاری از امور را تسهیل کند.
انتهای پیام
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷