اخبار

در بازدید سرپرست سازمان تجاری سازی دانش آموختگان مطرح شد؛ لزوم برندسازی محصولات مشاغل خانگی خراسان جنوبی

خراسان جنوبي

۱۳۹۷/۰۴/۲۷

متن کامل خبر

سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان بر لزوم برندسازی محصولات مشاغل خانگی خراسان جنوبی تاکید کرد و گفت: جهاددانشگاهی زمینه اتصال به بازار را برای تولیدات مشاغل خانگی را فراهم می ‌کند.

به گزارش ایسنا منطقه خراسان جنوبی، محمد صادق بیجندی، امروز(27 تیر)، در سفر به خراسان جنوبی از طرح‌های پشتیبان الگوی نوین مشاغل خانگی خراسان ‌جنوبی بازدید کرد.

رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان برای همکاری دو برند با محصولات تولیدی این کارگاه قول مساعد داد.

بیجندی از این کارگاه برای حضور در دو نمایشگاه حوزه پوشاک دعوت کرد و بیان کرد: این کارگاه ظرفیت حضور در نمایشگاه ‌های مختلف را دارد.

سپس بیجندی از کارگاه جاجیم بافی به عنوان یکی از پشتیبانان الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی استان بازدید کرد.

بیشتر محصولات این کارگاه شامل؛ کیف نان، کوزه‌های کاغذی، کیف و کفش است که به سبک سنتی و قدیمی ساخته می‌شود.

فروزان‌نیا، پشتیبان مشاغل خانگی خراسان جنوبی در این بازدید اظهارکرد: طی چهار سال پیش از مشهد به بیرجند نقل و مکان کردیم و در ابتدای کار تسهیلات پیشنهادی برای شروع به کار بسیار کم بود.

وی نبود نیروی کار متعهد را از جمله مشکلات در شروع به کارش عنوان کرد و ادامه داد: در حال حاضر در هیچ نمایشگاهی شرکت نمی‌کنیم و اینترنتی محصول خود را به فروش می‌رسانیم.

این پشتیبان مشاغل خانگی خراسان جنوبی بیان کرد: در حال حاضر 10 نفر مشغول به کار و افرادی برای بازاریابی در مشهد و شیراز فعالیت دارند که ظرفیت بکارگیری 50 نفر نیروی کار را نیز داریم.

سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان سپس از بزرگترین کارگاه سنتی پارچه بافی کشور؛ یکی از پشتیبانان الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی خراسان جنوبی، در روستای حاجی آباد بیرجند بازدید کرد. در حال حاضر در این کارگاه نزدیک 500 نفر در حال فعالیت هستند.

بیجندی در این بازدید با بیان اینکه جهاددانشگاهی برای توسعه مشاغل خانگی همپای پشتیبانان فعالیت می‌کند، افزود: جهاددانشگاهی هزینه‌های آموزش در رشته‌های مختلف این کارگاه را متقبل می‌شود و به آنان مدرک معتبر می‌دهد.

وی با تاکید بر اتصال به بازار، اظهار کرد: همچنین محصولات این کارگاه باید به برندهای ملی متصل شود.

سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان همچنین از شرکت پویانمایی( استودیوی شمه)؛ پشتیبان الگوی نوین مشاغل خانگی خراسان‌جنوبی بازدید کرد.

محمد کارگر، مسئول این استودیو در این بازدید اظهار کرد: حدودا از دو سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی با انتقاد از میدان ندادن به جوانان فعال در این حوزه، تصریح کرد: باید به جوانان این حوزه توجه کرد تا خراسان جنوبی نیز در حوزه انیمیشن دیده شود.

کارگر با بیان اینکه در حال حاضر هفت نفر در این استودیو فعایت می ‌کنند، یادآور شد: آمادگی توسعه کار و افزایش نیروی انسانی را در این استودیو داریم.