رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: با توجه به سابقه جهاددانشگاهی و موفقیتهای این سازمان موفقیت طرح الگوی نوین مشاغل خانگی از مسیر جهاددانشگاهی میگذرد.
به گزارش ایسنا منطقه خراسانجنوبی، جلال الدین صادقی، امروز (27 تیرماه) در نشست طرح ملی الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در خراسان جنوبی اظهارکرد: خراسان جنوبی در بین استان های پایلود کم جمعیت ترین استان بوده که پراکندگی جمعیت آن نسبت به سایر استان بیشتر و بخش قابل توجهی از مردم استاندر روستا سکونت دارند.
وی با اشاره به اینکه 26 هزار بیکار در خراسان جنوبی داریم که 32 درصد بیکاران در بیرجند هستند، افزود: 34 درصد جمعیت استان در شهرستان بیرجند سکونت داشته و بخش قابل توجهی از افراداستان در روستا ساکن هستند.
رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی تصریح کرد: در بین استانها پایلود پایین ترین نرخ بیکاری را داریم و به رقم همه محدودیت ها افراد به توانمندی و پتاسنیل رسیده اند که شغل ایجاد کرده و نرخ بیکاری را در استان کاهش داده اند.
صادقی ادامه داد: یکی دلایل این امر قناعت مردم استان بوده که با درآمد اندک نیز زندگی را میگذرانند.
وی بیان کرد: این طرح هوشمندانه انتخاب و تمام افراد فعال در جهاددانشگاهی استان این طرح را جدی پیگیری کرده اند تا آینده مطلوب داشتهاند .
رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: به توانمندی مجموعه جهاددانشگاهی خود باور داشته و آینده طرح را خوب میبینیم چرا که این طرح توان و تخصص را در فضای منطقهای و استانی بیشتر به ظهور میرساند.
صادقی یادآور شد: آنچه از جهاددانشگاهی سازمان معتبر و توانمند ساخته صداقت، تعهد و کیفیت در انجام امور است.
وی اضافه کرد: اجرای طرح ملی الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی استان اولویت اول بوده و همه جانبه و هماهنگ به موضوع پرداخته شده است.
رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با تاکید به اینکه این طرح در کلان کشور نتیجه مطلوبی را به دست خواهد آورد، اضافه کرد: انتخاب جهاددانشگاهی هوشمندانه بود چرا که تنها سازمانی است که در حوزه فناوری، اشتغال، تجاری سازی و آموزش حرف برای گفتن دارد.
صادقی با اشاره به اینکه موفقیت این طرح از مسیر جهاددانشگاهی می گذرد، ادامه داد: در مجموعه جهاددانشگاهی برای اجرای بهتر این طرح به خوبی همکاری و همراهی و از تمام توان مجموعه برای اجرای این طرح استفاده شده است.
وی تصریح کرد: در آینده بیش رو در قالب این طرح ذخیره ای از بانک اطلاعاتی ارزشمند در زمینه اشتغال خواهد بود و دستگاهای مربوطه اطلاعات لازم را از این مجموعه دریافت خواهند کرد.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷