به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، دکتر علی کلانترنیا، رئیس جهاد دانشگاهی همدان اظهار کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در راستای ایجاد زنجیره ارزش مشاغل خانگی پایدار، اشتغالزایی، کمک به اقتصاد کشور و معیشت مردم در قالب 3 فاز در استان در حال اجرا است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان همدان با اشاره به اینکه شبکه سازی یکی از بخش های مهم فاز سوم طرح است گفت: در فاز پایانی طرح علاوه بر اتصال افراد به بازار کار، برندینگ، شبکه سازی و کمک به برنامههای تولید، فروش پیشرانان، شکلدهی و ظرفیتسازی بازارو ... در دستور کار این مجموعه است.
وی با بیان اینکه شبکه سازی کسب و کارهای خرد و خانگی عاملی مهم در رشد و ارتقا جایگاه شغلی متقاضیان و پیشرانان است عنوان کرد: شبکه سازی کسب و کارهای خانگی، ضمن ایجاد نظم تیمی، ایجاد روابط سودمند و درازمدت، توانمندسازی شاغلین در ارائه خدمت، برجسته کردن محصولات و خدمات متقاضیان و پیشرانان می تواند در اتصال شبکه های محلی و استانی به شبکه های گسترده در سطح کشور نیز موثر و مفید واقع شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 7 شبکه فعال در حوزه مشاغل خانگی در استان شکل گرفته است گفت: این شبکه ها در رشته های خیاطی، چرم دوزی، تابلوفرش، قالی بافی، مینا کاری و کیک و شیرینی پزی است که زمینه اشتغالزایی بیش از 300 نفر از متقاضیان طرح را فراهم نموده است.
این چهره دانشگاهی یاداور شد: سهم استان همدان در این طرح 2100 نفر می باشد که خوشبختانه ثبت نام، بیش از ظرفیت تعیین شده انجام گرفته به گونه ای که طبق آخرین آمار اعلامی دبیرخانه، تعداد ثبت نام کنندگان این طرح در استان 3100 نفر می باشد.
وی ادامه داد: فاز دوم طرح نیز در قالب آموزش و توانمند سازی متقاضیان و پیشرانان درقالب دوره های عمومی، تخصصی و مهارتی به صورت حضوری و مجازی انجام شده و همچنان ادامه دارد.
قابل ذکر است طرح ملی مشاغل خانگی به کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی توسط جهاددانشگاهی به عنوان مجری در ۳۱ استان در حال اجرا است.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷